Király-kupa: Ancelotti és Modric sorsa is eldőlt a Real Madridnál

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.05.07. 12:14
null
Úgy tűnik, Luka Modric és Carlo Ancelotti is a Real Madridnál kezdi majd meg a 2023–2024-es idényt (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a spanyol Király-kupa döntőjében a Real Madrid 2–1-re legyőzte az Osasunát, és megszerezte 20. elsőségét a sorozatban. A finálét követően Luka Modric és Eden Hazard saját, míg Florentino Pérez klubelnök a vezetőedző, Carlo Ancelotti jövőjéről beszélt. 


A győztes finálét követően Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke Carlo Ancelotti vezetőedzőről és Vinícius Jr.-ról is szót ejtett: „Nem is akarok arról a témáról hallani, amit a sajtóban lehet olvasni nap mint nap. Ancelotti marad, még egy évig szerződése van. Nagyon elégedettek vagyunk vele, nem is kérdés. Ami Viníciust illeti, jelenleg posztja legjobbja a világon, meg kell védenünk és becsülnünk az ilyen játékosokat.”

A madridiak aranylabdás középpályása, Luka Modric saját jövőjéről beszélt a döntő után a Carrusel Deportivonak: „Egyértelműen az a terv, hogy maradok a Real Madridnál. Ez a klub jelenti számomra az életet!”

A jövőjével kapcsolatban a Real Madrid kegyvesztett támadója, Eden Hazard is nyilatkozott: „Őszintén, úgy tervezem, hogy a következő idényt is a Real Madridnál töltöm. Ki szeretném használni, hogy van még egy év a szerződésemből.”



EMLÉKEZTETŐÜL

SPANYOLORSZÁG
KIRÁLY-KUPA, DÖNTŐ
Real Madrid–Osasuna 2–1 (1–0)
Sevilla,Estadio La Cartuja,57 000néző.Vezette:Sánchez Martínez
REAL MADRID:Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga – Tchouaméni (Rüdiger, 69.), Kroos (Modric, 82.) Valverde – Rodrygo (Asensio, 90.), Benzema, Vinícius Júnior.Vezetőedző:Carlo Ancelotti
OSASUNA:Sergio Herrera – Rubén Pena (Rubén García, 75.), Aridane Hernández, David García, Juan Cruz – Torró (Pablo Ibánez, 89.), Moncayola, Moi Gómez – Oroz, Budimir (Chimy Ávila, 70.), Abde (Kike Barja, 75.).Vezetőedző:Jagoba Arrasate
Gólszerző:Rodrygo (2., 70.), ill. Torró (58.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik