Barca: Abidalt mégsem rúgják ki, nagytakarításra készül – sajtóhír

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.08.18. 09:15
null
Abidal valószínűleg marad (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóhírek szerint mégsem rúgják ki a Barcelona sportigazgatóját, Éric Abidalt, mivel a vezetőség úgy gondolja, kulcsszerepe lehet a labdarúgócsapat „újjáépítésében”.


A Bayern elleni 8–2-es vereséget követően Quique Setién menesztése mellett Éric Abidal távozásáról szóló pletykák is felreppentek, azonban úgy tűnik, hogy a Barca korábbi kiváló balhátvédje marad a katalán csapat sportigazgatója.

A Barca vezetősége ugyanis úgy gondolja, Abidalnak kulcsszerepe lehet a klub nyári „újjáépítésében”. A klub reméli, hogy több olyan játékostól megválhat a nyáron, akiknek a fizetése irreálisan magas. Aki viszont megtagadja a távozást, és Mesut Özilhez hasonlóan kitöltené a hátralévő szerződését a csapatnál, azoknál fizetéscsökkentés vezethetnek be, igaz ennek a jogi háttere nem tisztázott.

A hírek szerint Luis Suáreztől, Jordi Albatól, és Ivan Rakitictől is megválhat a Barca a nyáron, mivel ők hárman a Barcelona fizetési listájának az élmezőnyében szerepelnek.

A spanyol sajtó úgy véli, a Setién helyére érkező Ronald Koeman Éric Abidallal közösen terelheti ismét jó irányba a klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik