Barcelona: hétfőn rendkívüli elnökségi ülés – többen bajban

Vágólapra másolva!
2020.08.15. 12:48
null
Barcelonai sajtóhírek szerint hétfőn Setién és Abidal elbocsátásáról is döntenek (Fotó: AFP)
Rendkívüli elnökségi ülést hívott össze hétfőre a Barcelona, amely a labdarúgócsapat péntek esti, Bayern Münchentől elszenvedett 8–2-es BL-negyeddöntős vereség utáni változtatásokról dönt majd – tudta meg a klubhoz közel álló sport.es.


A szaklap szerint nemcsak Quique Setién vezetőedző elbocsátásáról döntenek, hanem Éric Abidal sportigazgatótól is elköszönnek, és teljesen átalakítják a futballcsapat vezetőségét.

Setién és Lionel Messi kapcsolata nem nevezhető rózsásnak, az argentin szupersztár Ernesto Valverde elbocsátása óta állítólag nem boldog, és a feszültség a csapatra is hatással van.

Az elmúlt hetekben Josep Maria Bartomeu elnök a bizalmáról biztosította Setiént, aki Messivel is leült egy órára, hogy elsimítsák a nézeteltéréseket. Hétfőn kiderül, elviseli-e a kapcsolat a 8–2-es kudarcot és a lisszaboni 90 perc alatt mutatott kilátástalan teljesítményt.

Abidal Valverde elbocsátásán kívül a tartalékkapus Neto, illetve Junior Firpo szerződtetését intézte, a sport.es szerint ugyan Antoine Griezmannt és Frenkie de Jongot ő mutatta be, a tárgyalások javán már az érkezése előtt túl voltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik