Atlético: a horvát válogatott védő az Interhez igazol – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.31. 22:27
null
Sime Vrsaljko az Atlético Madridtól az Interhez igazol (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli Atlético Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Sime Vrsaljko az Internazionalénél folytatja a pályafutását. A horvát válogatott védő egy évre kölcsönbe kerül az olasz klubhoz, amelynek opciós joga lesz a végleges szerződtetésére.

 

A nemzetközi sajtó a napokban már beharangozta a transzfert, amit az Atlético Madrid hétfő este megerősített. Vrsaljko a sikeres orvosi vizsgálatot követően egy évre kölcsönbe kerül az Interhez, és a milánói együttes opciós joggal végleg kivásárolhatja majd a szerződéséből.

A 26 éves világbajnoki ezüstérmes védő 2016 nyarán igazolt a spanyol fővárosba, az Atlético színeiben 54 tétmérkőzésen lépett pályára, és egy gólja mellett hét gólpasszt is kiosztott.

Vrsaljko távozásával szinte egy időben az Atlético Madrid bejelentett egy új szerzeményt, aki történetesen a horvát jobbhátvéd utódja lesz: Santiago Arias érkezik a PSV-től. A 26 éves kolumbiai válogatott bekkért mintegy 11 millió eurót fizet a spanyol csapat az eindhovenieknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik