Barca: újabb sérülés, de ez már súlyos – hetekre kidőlt a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.30. 13:46
null
Jérémy Mathieu csak perceket tölthetett a pályán a francia válogatott keddi mérkőzésén (Fotó: Reuters)
Térdsérülést szenvedett Jérémy Mathieu, a Barcelona labdarúgócsapatának francia válogatott védője, akire az első hírek szerint többhetes kihagyás vár.

 

A 32 esztendős játékos a szünetben lépett pályára hazája nemzeti csapatának Oroszország elleni felkészülési mérkőzésén, de térdsérülés miatt néhány perc játék után le kellett cserélni.

Spanyol és francia lapértesülések szerint Mathieu porcsérülést szenvedett, melynek következtében legalább két hónapra kidőlt a sorból, és úgy hírlik, a műtétet sem kerülheti el. A belső védőként és balhátvédként is bevethető futballista így nemcsak az el Clásicóról, hanem a szezon hátralévő szakaszáról is lemarad.

A katalánok szerdai sajtótájékoztatóján Andrés Iniesta megerősítette a sajtóhíreket, amikor Mathieu állapotáról kérdezték: „Rosszul fest a helyzet.”

A Barcelonának az utóbbi időben nincs szerencséje a sérülésekkel, hiszen Adriano és Jordi Alba sem teljesen egészséges, bár a spanyol válogatott játékos a Real Madrid elleni rangadón minden bizonnyal pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik