Barca: a játékosok is lerótták kegyeletüket Cruyff előtt – fotók, videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.29. 17:10
null
A Barcelona játékosai is lerótták kegyeletüket Johan Cruyff előtt – a galéria megnyitásához kattintson a képre! (Fotók: Reuters, AFP)
Egyperces gyászszünettel kezdődött a Barcelona labdarúgócsapatának keddi edzése, a szakmai stáb tagjai és a játékosok a 68 esztendős korában elhunyt klublegendára, Johan Cruyffra emlékeztek.

A Barcelona legutóbbi gyakorlásáról a válogatott játékosok közül többek között Daniel Alves, Lionel Messi, Javier Mascherano és Luis Suárez hiányzott, a spanyol kontingens mellett Claudio Bravo, Neymar és Rafinha is visszatért. A B-csapatból Wilfrid Kaptoum és Dani Romera edzett az első keret tagjaival.

ADRIANO TÍZ NAPRA KIDŐLT

A Barcelona brazil szélső védője, Adriano kisebb izomsérülést szenvedett a szerdai edzésen, ezért tíz nap kihagyás vár rá, így biztosan kihagyja a Real Madrid elleni szombati rangadót. A katalánok másik balhátvédje, Jordi Alba bokasérülése ugyanakkor nem súlyos, várhatóan pályára léphet az el Clásicón.

A gyakorlás elején a szakmai stáb és a játékosok egyperces néma főhajtással emlékeztek a klub legendás alakjára, a 68 esztendős korában elhunyt Johan Cruyffra, majd az edzés után a Camp Nouba vezetett az útjuk, ahol szintén lerótták kegyeletüket a korábbi kiváló labdarúgó és edző előtt.

A Barcelona beszámolója szerint az utóbbi napokban több mint 44 ezer szurkoló tette tiszteletét Cruyff kegyhelyénél, köztük Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke is.

EGYPERCES GYÁSZSZÜNETTEL KEZDŐDÖTT A BARCELONA KEDDI EDZÉSE

A JÁTÉKOSOK ÚTJA A TRÉNING UTÁN A CAMP NOUBA VEZETETT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik