Real Madrid: ő lehet Zidane első igazolása, már reagált is!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.09. 08:14
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Zinedine Zidane már kiszemelte azt a játékost, akit elsőként a Real Madridhoz akar csábítani. A szóban forgó futballistának azonban egyelőre senki sem szólt…

Az As és a Marca hasábjain is megjelent már a hír: Marcelo sérülése miatt a balbekk pozíciójába szerződtet télen játékost a Real Madrid, s a kiszemelt Ricardo Rodríguez, a Wolfsburg klasszisa.Marcelo sérülése miatt a balbekk pozíciójába szerződtet télen játékost a Real Madrid, s a kiszemelt Ricardo Rodríguez, a Wolfsburg klasszisa.

A 33-szoros svájci válogatott védő – aki még mindig csak 23 esztendős – már januárban Madridban köthet ki a spanyol lapok szerint, ám ő maga egyelőre nem tud arról, hogy csapatot vált.

„Őszintén elárulom, nem tudom, mi igaz a pletykákból. Hallottam én is, hogy a Real Madridnál szóba került a nevem, de velem még nem vette fel a kapcsolatot a klub, sőt, a menedzserem sem mondott még semmit. Meglátjuk, mi igaz az egészből…” – mondta a Bildnek Rodríguez.

A tehetséges bekket a topligák egyik legjobb balhátvédjeként tartják számon, a 2015–2016-os idényben is alapembere a Wolfsburgnak, melynek mezében védő létére már két gólnál és két asszisztnál jár.

A svájci piaci értékét a transfermarkt.de 28 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik