Barca: mindenben megegyeztek, érkezik a válogatott támadó?

Vágólapra másolva!
2016.01.13. 12:08
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli FC Barcelona megegyezett a Celta Vigóval Nolito átigazolásáról. A 29 éves spanyol válogatott játékos a szezon végéig kölcsönbe érkezik a katalánokhoz, akik az idény végén megvásárolhatják.

A Mundo Deportivo azt írja, hogy a Barcelona egyezségre jutott a Celta Vigóval, így Nolito a katalán együtteshez szerződik kölcsönbe. A tárgyalások régóta húzódtak, a Celta eleinte ódzkodott a kölcsönadástól, de miután belátta, játékosát képtelenség megtartani, rábólintott az üzletre.

Ha minden igaz, a Barcának már csak Luis Enrique „áldása” kell Nolito szerződtetéséhez, no meg az, hogy a játékossal megegyezzen a megállapodás anyagi részleteiről. A hírek szerint ez utóbbi nem lesz nehéz, mert Nolito mindenképp a Barcában akar futballozni – igaz, többek között az Arsenal is érdeklődött iránta.

Az ötszörös válogatott Nolito korábban volt már a Barcelona futballistája: 2008 és 2011 között többnyire a B-csapatban játszott – igaz, Pep Guardiola alatt öt tétmeccsen lehetőséget kapott a felnőtteknél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik