Real: újabb fordulat Falcao-ügyben, a monacóiak tagadnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.08. 13:59
Az AS Monaco labdarúgócsapatának kolumbiai gólvágóját, Radamel Falcaót szinte naponta összeboronálja a nemzetközi sajtó a Real Madriddal, hivatalos megegyezés azonban továbbra sincs a klubok között, sőt, a hercegségbeliek már mindent tagadnak.

Csütörtökön még az a hír járta be az angol sajtót, hogy a Liverpool közeledésére nemet mondtak a monacóiak, mivel állítólag szóban már meg is egyeztek a Real Madrid vezetőivel Falcao-ügyben. a Liverpool közeledésére nemet mondtak a monacóiak, mivel állítólag szóban már meg is egyeztek a Real Madrid vezetőivel Falcao-ügyben.

Itt az újabb – már sokadik – fordulat, most Vagyim Vasziljev, a francia élvonalbeli klub alelnöke mindent letagadott.

„Rengetegszer tárgyaltunk a madridiakkal még James Rodríguez miatt, Falcao neve azonban sosem került szóba. Én úgy látom, jól érzi magát itt a csatár, éppen ezért nem is értem, honnan jön ez a rengeteg pletyka” – mondta a L'Equipe-nek Vasziljev.

Hivatalosan 2018-ig köti a szerződése a Monacóhoz Falcaót, és mivel Ángel Di María is „lehiggadt”, könnyen elképzelhető, hogy a madridiak valóban letettek a kolumbiai megszerzéséről. Persze hozzá kell tenni, ki tudja, mit hoz a holnap…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik