PSG: bemutatták Luizt, elárulta, mennyit bíbelődik a hajával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 13:53
null
Bemutatták David Luizt, aki a 32-es mezszámot kapta a PSG-nél (Fotó: Reuters)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatta be nyári szerzeményét, az 50 millió euróért megvásárolt David Luizt, aki a 32-es mezt viseli új csapatában. A brazil válogatott középhátvéd úgy véli, nem kérdőjelezték volna meg a képességeit, ha nemzeti csapatával korábban kiesik a világbajnokságon, illetve szót ejtett a sokak által csodált hajfürtjeiről is.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy ekkora klubhoz csatlakoztam. Alig várom, hogy pályára léphessek, ez az életem. Ambiciózus terveknek lettem a részese, hálát adok istennek, hogy megadta nekem ezt a lehetőséget” – kezdte David Luiz, aki nem foglalkozik José Mourinho nyilatkozatával, mely szerint csak emberileg fog hiányozni a Chelsea-nek.

„A világbajnokság lezajlott, jó leckét kaptunk. Az ilyen dolgok megtörténnek a labdarúgásban. Ha kiestünk volna a negyeddöntőben, nem kérdőjelezik meg a képességeimet” – folytatta a németek elleni elődöntőben és a hollandok elleni bronzmérkőzésen is gyenge teljesítményt nyújtó brazil válogatott középhátvéd.

„Thiago Silvával nagyon jó barátok vagyunk, a pályán és azon kívül is tiszteljük egymást. Bármely poszton a csapat rendelkezésére állok, a lényeg, hogy játsszak” – mondta Luiz, aki reméli, a jövő héten már százszázalékos erőállapotnak örvend.

A 27 éves, védekező középpályásként is bevethető játékos a 32-es mezszámot kapta új csapatánál.

„Nem vagyok csalódott miatta. A harminckettes a huszonhármas visszafelé” – beszélt a dresszről David Luiz, akitől a jelenlévő újságírók megkérdezték, ébredés után mennyi időt tölt frizurájának rendbehozatalával.

„Hat-hét órát. Csak viccelek. Gyorsan végzek vele reggelente” – zárta mondandóját a jó kedvében lévő futballista.

„David Luiz a világ legjobb védője, segítségünkre lesz a célunk elérésében, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Nemcsak a képességei, hanem az emberi tulajdonságai miatt döntöttem a szerződtetése mellett” – mondta Nasszer al-Kelaifi, a PSG tulajdonosa, aki a sajtótájékoztatón kijelentette, Ángel Di María nem lesz a párizsiak játékosa.

„Tárgyaltunk a Real Madriddal Di María klubváltásának lehetőségéről, de a megvásárlása túl drága a számunkra” – mondta a katari üzletember.

Az argentin válogatott játékos spanyol sajtóhírek szerint a közelmúltban megegyezett a BL-győztes alakulat vezetőségével, hogy marad Madridban, mert anyagilag nem jelentett volna előrelépést, ha klubot vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik