Monaco: a Liverpool tegyen le Falcaóról, a Real Madridba tart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 19:57
A Liverpool heves érdeklődést mutat az AS Monaco csatára, Radamel Falcao iránt, de a Guardian információi szerint a kolumbiai támadó a Real Madridba igazol.

Brendan Rodgers, a liverpooliak menedzsere továbbra is keresi a júliusban a Barcelonához távozó uruguayi csatár, Luis Suárez utódját, de a jelek szerint nem Falcao lesz az, akit a „vörösök” kölcsönben szerettek volna megszerezni.Brendan Rodgers, a liverpooliak menedzsere továbbra is keresi a júliusban a Barcelonához távozó uruguayi csatár, Luis Suárez utódját, de a jelek szerint nem Falcao lesz az, akit a „vörösök” kölcsönben szerettek volna megszerezni.

A megegyezés a Monaco és a Real Madrid között Falcao klubcseréjéről nagyon közel van, erről értesítették a Liverpoolt – írja az angol lap. Ez annak tudatában valamelyest meglepő, hogy Karim Benzema, a királyiak csatára öt évvel meghosszabbította szerződését a spanyol fővárosban.

Falcao egy évvel ezelőtt a Real városi riválisától, az Atléticótól igazolt 50 millió fontért a hercegségbeliekhez, de első franciaországi szezonja nem volt felhőtlen: fél éve súlyos térdsérülést szenvedett, így kénytelen volt kihagyni a nyári labdarúgó-vb-t.

A Liverpool Suárez eladása óta – a Southamptontól érkező Rickie Lambert szerződtetése ellenére – aktívan kutatja az Anfielden imádott csatár méltó örökösét. Korábban Loic Rémy leigazolása az orvosi vizsgálaton bukott el, továbbá Wilfried Bony, a Swansea támadója is kiszemelt, illetve a PSG-ből jó eséllyel távozni készülő, a Manchester United által is figyelt Edinson Cavani neve is benne van a pakliban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik