Barca: a PSG-be tartó Alvest dobáló drukkert vád alá helyezték

Vágólapra másolva!
2014.04.30. 15:41
A spanyol rendőrség őrizetbe vette, az ügyészség pedig vád alá helyezte a Villarreal-szurkolót, aki vasárnap banánt hajított a pályára, amikor a Barcelona brazil jobbhátvédje, Daniel Alves szöglethez készülődött.

A 26 esztendős David Campaya Lleótól – mint arról már korábban beszámoltunk – megvonták a szezonbérletét és soha többé nem teheti be a lábát a „sárga tengeralattjárók” stadionjába, az El Madrigalba. A rendőrség szerdai tájékoztatása szerint este vették őrizetbe, majd nem sokkal később szabadlábra helyezték, ám hamarosan meg kell jelennie a helyi bíróság előtt. A drukker a spanyol törvények alapján akár három év börtönbüntetést is kaphat. mint arról már korábban beszámoltunk – megvonták a szezonbérletét és soha többé nem teheti be a lábát a „sárga tengeralattjárók” stadionjába, az El Madrigalba. A rendőrség szerdai tájékoztatása szerint este vették őrizetbe, majd nem sokkal később szabadlábra helyezték, ám hamarosan meg kell jelennie a helyi bíróság előtt. A drukker a spanyol törvények alapján akár három év börtönbüntetést is kaphat.

A sérelmezetthez, a pályára dobott banánba beleharapó Daniel Alveshez kapcsolódó hír, hogy a brazil védő állítólag közölte a Paris Saint-Germainben légióskodó honfitársaival, Alexszel, Marquinhossal, Thiago Silvával és Lucas Mourával, hogy jövőre csapattársak lesznek.

Ha pedig Alves távozik, akkor a katalánoknak új jobbhátvéd után kell nézniük. A legfrissebb hírek szerint a Napoli szélsője, Juan Camilo Zúniga érkezhet, akinek a nápolyi szerződésében két kivásárlási záradék is szerepel. Az egyik szerint a Barcelona 15 millió euróért kivásárolhatja a játékost, míg a másik opció azt tartalmazza, hogy minden más klubnak 30 milliót kellene fizetnie a kolumbiai válogatott futballista játékjogáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik