Atlético Madrid: „Nem kaptunk még ajánlatot Falcaóért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.22. 10:16
Miguel Ángel Gil Marín, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid többségi tulajdonosa elmondta: a pletykákkal ellentétben még egyetlen klub sem kereste meg a „matracosokat" a csapat kolumbiai csatárának, Radamel Falcaónak a leigazolásával kapcsolatban.

„A klubunkhoz még egyetlen hivatalos ajánlat sem érkezett be Falcaóért. Nem tárgyaltunk sem a Chelsea-vel, sem a Monacóval" – nyilatkozta Miguel Ángel Gil Marín.Miguel Ángel Gil Marín.

Mint arról már korábban beszámoltunk, több csapat érdeklődéséről is lehetett hallani a kolumbiai csatár kapcsán. Az angol, spanyol és francia lapok először a Chelsea, majd a francia élvonalba idén feljutó Monaco 60 millió eurós ajánlatáról számoltak be. A piros-fehérek tulaja szerint azonban még egyetlen csapat sem nyújtott be a csatárért ajánlatot, annak ellenére, hogy már hivatalosan is bejelentették, hogy a nyáron távozhat.

„Természetesen tudjuk, hogy több klub is érdeklődik Falcao iránt, és ahogy korábban már elmondtuk, a szezon végén megengedjük a játékosnak, hogy más csapatokkal is tárgyaljon, és a döntését tiszteletben tartjuk majd" – tette hozzá a tulaj.

Az átigazolási pletykák kapcsán Falcao is megszólalt, elmondta: egyelőre szerződés köti az Atléticóhoz, így az átigazolásáról szóló hírek egyszerű kitalációk.

„Ha mindent elhinnénk, amit a lapok írnak, akkor már a Manchester United, a Chelsea, a Real Madrid és Európa minden második csapata leigazolt volna. Az előző idény végén azt mondták, hogy itt fogom hagyni Madridot, mert a klubnak nincs pénze megtartani. Csak annyit mondhatok, hogy jelenleg is szerződés köt az Atleticóhoz, ezenkívül minden más hír csak kitaláció" – mondta Falcao.

A kolumbiai csatár szerződése 2016 nyarán jár le a madridiakkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik