Fordulat a David Villa-ügyben: a Valencia támadója nem eladó

Vágólapra másolva!
2009.06.19. 17:36
A Marca spanyol napilap információi szerint a Valencia elnöke, Manuel Llorente kijelentette, hogy a csapat spanyol válogatott támadója, David Villa nem eladó. Erről José Luis Tamargónak, a játékos ügynökének hivatalos közleménye árulkodik.
Villa mégis marad Valenciában?
Fotó: Action Images (archív)
Villa mégis marad Valenciában?
Villa mégis marad Valenciában?
Fotó: Action Images (archív)
Villa mégis marad Valenciában?

David Villa átigazolási szappanoperája újabb fejezettel bővült. A Marca spanyol napilap szerint a mai nap folyamán José Luis Tamargo, Villa ügynöke találkozott Manuel Llorentével, a Valancia elnökével, hogy egyeztessenek a csatár átigazolásáról.

A megbeszélés azonban nem várt végkifejletet hozott, Llorente ugyanis kijelentette: Villa nem eladó – semmi pénzért sem.

A helyzetet Tamargo hivatalos közleményben értékelte:

„A Valencia vezetői, Llorente elnökkel az élen, korábban azt mondták nekem, mint a játékos képviselőjének, hogy Villa eladó. Méghozzá azért, mert a klub nehéz anyagi helyzetben van. A világ négy legjobb csapatától kaptunk ajánlatot, mivel David nagyszerű futballista. A korábbiakkal ellentétben azonban most más állásponttal találkoztam a Valencia elöljáróinál, akik azt mondták, hogy a játékos mégsem eladó” – olvasható Tamargo hivatalos közleményében.

Az ügynök hozzátette, hogy most nagyon kellemetlen helyzetben érzi magát, az általa említett négy csapat közül ugyanis hárommal konkrét tárgyalásokat folytatott, és az egész kialakult helyzetért a Valenciát tette felelőssé.

Korábban megírtuk már, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke szerint csak idő kérdése, mikor jelenthetik be David Villa szerződtetését.

„Villa nagyszerű támadó, nemhiába szerepel a terveink közt a leigazolása. Amit Manuel Llorente tett, az az ő dolga, mi pedig azt tesszük, ami a mi dolgunk. Villa leigazolása csupán idő kérdése” – mondta korábban Pérez.

Lehet, hogy a Real elnökének nem volt igaza. Vagy később kiderül, hogy mégis?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik