Szalai Ádám ügynöke megerősítette a Deportivo La Coruna érdeklődését

Vágólapra másolva!
2009.03.31. 17:24
A Real Madrid Castillában futballozó Szalai Ádám ügynöke megerősítette, hogy a spanyol első osztályban szereplő Deportivo La Coruna élénken érdeklődik a magyar válogatott csatár iránt.
Szalai Ádám a Deportivo mezére cserélheti a Real-dresszt
Fotó: Imago (archív)
Szalai Ádám a Deportivo mezére cserélheti a Real-dresszt
Szalai Ádám a Deportivo mezére cserélheti a Real-dresszt
Fotó: Imago (archív)
Szalai Ádám a Deportivo mezére cserélheti a Real-dresszt

DEPORTIVO LA CORUNA

  • Alapítva: 1906
  • Színe: kék-fehér
  • Beceneve: Depor
  • Stadion: Riazor (34 600 férőhely)
  • Legnagyobb sikerei: spanyol bajnok (1999–2000), Király Kupa-győztes (1994–1995, 2001–2002)
„Ádámnak van ajánlata a Deportivótól, de más spanyol csapatok is érdeklődnek iránta. Olaszországból a Palermo és a két genovai klub, a Sampdoria és Genoa szeretné leigazolni” – idézi a melitoonline.it internetes oldal Laczkó Mihályt.

„Az érdeklődők egytől egyig nagy klubok, de egyelőre várnunk kell, és majd meglátjuk, mi történik” – utalt a játékosügynök arra, hogy Szalait 2010 júniusáig szerződés köti a Real Madridhoz.

Hétfőn olyan értesülés látott napvilágot a 21 éves támadóval kapcsolatban, hogy a portugál élvonalbeli Porto szerezné meg a játékjogát, de azonnal kölcsönadná a csatárt a Primera Divisónban szereplő Deportivo La Corunának.

Most, hogy Laczkó is megerősítette a spanyol bajnokságban hetedik helyen álló Deportivo érdeklődését, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Szalai nyártól a 2000-es spanyol bajnokcsapatban folytatja pályafutását.

A magyar csatár egyébként 2007-ben került Madridba a VfB Stuttgarttól, és bár az első szezonjában nem ment neki túl jól a játék, a jelenleg is zajló idényben 15 találatával vezeti a harmadosztályban szereplő Castilla góllövőlistáját.

Időközben Laczkó Mihály a távirati irodának adott nyilatkozatában cáfolta, hogy Szalai iránt olasz élvonalbeli klubok érdeklődnének.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik