Juande Ramos elengedte volna Saviolát télen, de a klub közbelépett

Vágólapra másolva!
2009.02.19. 18:32
Javier Saviola, a Real Madrid mellőzött támadója elárulta, a téli átigazolási időszakban nagyon közel állt ahhoz, hogy másik csapatba szerződjön, és erről Juande Ramos vezetőedzővel is megállapodott, ám a spanyol klub megakadályozta a távozását. Az argentin támadó hozzátette, nagyon szeretne olyan csapatba igazolni, ahol rendszeres játéklehetőséget kap.
Saviola (jobbra) egyre nehezebben viseli, hogy nem játszhat
Fotó: Imago (archív)
Saviola (jobbra) egyre nehezebben viseli, hogy nem játszhat
Saviola (jobbra) egyre nehezebben viseli, hogy nem játszhat
Fotó: Imago (archív)
Saviola (jobbra) egyre nehezebben viseli, hogy nem játszhat

Javier Saviola továbbra sem kap lehetőséget a Real Madridban, ebben az idényben mindössze hét bajnokin lépett pályára, ám a klubja nem adta el a téli átigazolási időszakban. Pedig az argentin támadó nagyon szeretett volna távozni a „királyi gárdától”, mivel rendszeres játéklehetőségre vágyik.

Saviola elárulta, Juande Ramos vezetőedző elengedte volna januárban, de a spanyol klub közbelépett, és nem engedte el a játékost. A spanyol tréner korábban már világossá tette, hogy nem számol az argentinnal, és ezt Saviolával is megbeszélte.

„Beszéltem az ügyemről Juandéval, és elmondtam neki, hogy jobb lenne másik csapathoz szerződnöm, ha nem számol velem, hogy rendszeresen játszhassak – mondta Saviola. – Már nagyon közel álltam ahhoz, hogy távozzak, ám a klub kezébe vette az ügyet, és senkivel sem tudott megállapodni az átigazolásomról.”

Saviola azért is el van keseredve, mert egyre nehezebb számára új csapatot találni, mivel játéklehetőség nélkül nem tudja bizonyítani, hogy nem felejtett el futballozni.

„Ha a Madridban nem játszhatok, akkor szeretném egy másik csapatban megmutatni, hogy mit tudok – mondta az argentin. – Nem érdekel, hogy itt folytatom-e vagy máshol, csak az, hogy játszhassak, mivel imádom a labdarúgást.”

Az argentin csatár persze mellőzése ellenére is drukkol a Real Madridnak, és bízik benne, hogy a „királyiak” megnyerik a Bajnokok Ligáját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik