Hernán Crespo lehet a gyógyír Ruud van Nistelrooy sérülésére

Vágólapra másolva!
2008.11.19. 16:11
Az olasz Gazzetta dello Sport információi szerint Hernán Crespo ügynöke, Fernando Hidalgo Madridba repült, ahol a Real Madrid sportigazgatójával, Predrag Mijatoviccsal folytat megbeszéléseket az olasz Internazionale csatárának esetleges Real Madridba való szerződtetéséről.
Crespo (balra) inkább kevesebbet játszana, és többet nyerne
Fotó: Action Image (archív)
Crespo (balra) inkább kevesebbet játszana, és többet nyerne
Crespo (balra) inkább kevesebbet játszana, és többet nyerne
Fotó: Action Image (archív)
Crespo (balra) inkább kevesebbet játszana, és többet nyerne

Lehet, hogy megtalálták a megoldást a Real Madridnál a súlyosan megsérült Ruud van Nistelrooy pótlására: Hernán Crespo ügynöke, Fernando Hidalgo ugyanis a Gazzetta dello Sport olasz napilap értesülései szerint Madridba repült, és a játékos esetleges téli átigazolásáról folytat tárgyalásokat Predrag Mijatovics sportigazgatóval.

Korábban a montenegrói Mirko Vucsinics és az ukrán Andrij Sevcsenko neve is szóba került a holland gólzsák helyettesítésének ügyében.

Crespo hatalmas előnye az előbbivel szemben, hogy mivel Vucsinincs az AS Roma színeiben már pályára lépett a Bajnokok Ligája 2008–2009-es kiírásában, az idei szezonban már nem segíthetné a „királyi gárdát”, míg Crespo, akit José Mourinho edző nem is nevezett a sorozatra, minden gond nélkül megtehetné ezt.

Sevcsenko a Milannal az UEFA-kupában indul, így tavasztól ő is szerepelhetne a BL-ben, az olasz klub elnöke, Adriano Galliani viszont határozottan cáfolta, hogy az ukrán csatárt kölcsönadná a csapat.

Crespóra visszatérve, a hírek szerint az Inter portugál mestere nem rajong az argentin válogatott labdarúgóért: többnyire a cserepadra száműzi a szebb napokat látott csatárt, és az sem véletlen, hogy a BL-re sem nevezte.

A Real állítólag az idei szezon végéig szóló szerződést ajánlana, a játékos menedzsmentje azonban 2010-ig szóló megállapodást szeretne kötni.

Ez mind szép és jó, csakhogy Crespo közben bevallotta, inkább az Internél maradna, vagyis olyan klubnál, amelyben ha keveset is játszik, de több trófeát nyerhet. Ráadásul az sem könnyíti meg az argentin csatár átigazolását, hogy a hírek szerint az olasz klub csak 10 millió euró ellenében lenne hajlandó elengedni Crespót.

„Elmehetnék másik csapathoz is, de inkább kevesebbet játszom, és többet nyerek. Szívesen maradnék, hogy a csapat segítségére legyek a különböző címekért folytatott harcban – még ha ez azzal jár is, hogy kevesebb időt tölthetek a pályán” – nyilatkozta maga az érintet.

„Néha előfordul, hogy annyit játszol, mint szeretnéd, de az élet már csak ilyen egy ekkora klubnál” – tette hozzá Crespo.

Az Inter jelenleg vezeti az olasz bajnokságot és a Bajnokok Ligája B-csoportját. A Real Madrid negyedik a spanyol első osztályban és második a BL H-csoportjában, amelyből koránt sem biztos, hogy továbbjut. Lehet, hogy Crespónak van igaza?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik