Real: Cannavaro örömmel lenne Ancelotti segítője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.28. 18:28
null
Cannavaro nem gondolkodna: ha hívnák, rohanna Madridba (Fotó: Action Images)
Fabio Cannavaro gondolkodás nélkül rohanna Madridba, ha a királyi klub által csábított Carlo Ancelotti felkérné másodedzőjének.

A spanyol Marca a már visszavonult, egykori aranylabdás hátvédet tippeli a PSG kispadjáról a Real Madrid edzői székébe vágyó Ancelotti másodedzőjének. Cannavaro mellett szól, hogy 2006 és 2009 között a Real Madrid játékosa volt, jól ismeri a királyi klubot, ahogy Ancelottival is dolgozott már együtt az 1990-es évek végén Parmában.

„Ha a Real Madrid és Carlo is hívna, egyből rohannék" – idézi az ANSA olasz hírügynökség a világbajnok futballistát.

Cannavaro mellett a pletykák szerint Ancelotti egy másik exjátékosa, a korábban a Videotonnal is szóba hozott, sikeres pályafutása során az AC Milannál, az Internél és a Chelsea-nél is megfordult Hernan Crespo is esélyes a posztra. A Sky Sport 24 úgy értesült, Ancelotti szívesen látná maga mellett az argentin csatárt, akivel az AC Milannál és szintén a Parma csapatánál dolgozott együtt.

Ernesto Bronzetti, Carlo Ancelotti ügynöke is megszólalt az ügyben, szavai megerősítik Ancelotti Madridba költözésének esélyét, amit a rutinos háttérember nem először próbál tető alá hozni:

„Ez már a harmadik alkalom, amikor megkísérlem Carlót a Real Madrid kispadjára ültetni, de ezúttal sem könnyű a dolgom, hiszen a Paris Saint-Germain nem akarja őt elengedni a szerződése lejárta előtt. Két-három napon belül minden érintett Párizsba utazik, hogy megoldást találjunk a kérdőjelekre."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik