Rio 2016: egy elég erős kép arról, mekkora kín elbukni az olimpián

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 23:20
A brit Ashley McKenzie a legjobb tizenhat között vereséget szenvedett, és kiesett a férfi cselgáncsozók 60 kg-os versenyéből. A londoni olimpia után Rióban is a vártnál korábban búcsúzott a küzdelmektől. Fájdalmát az Instagramon osztotta meg követőivel.

Ez a vereség már túl sok volt a 27 éves britnek, aki a csarnok folyosóján térdre boruva kínlódott egy kuka mellett. McKenzie később elárulta, hogy leginkább az elmúlt négy évben elvégzett kemény munka, illetve az ebben az időszakban a szeretteinek, családtagjainak okozott rengeteg nehézség fájt neki igazán.

Meg lehet érteni...

This explain a lot of things!! I don't think I need to say much more about how I feel, thank you all for the support!

„Ez a kép sok mindent elárul. Azt hiszem, nem kell többet mondanom arról, mit is érzek valójában. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott" – írta a szívbe markoló fotóhoz a cselgáncsozó.

Érdekes történet, McKenzie miként került a cselgáncs közelébe. Fiatalon egy iskolatársa elvett tőle egy Pokémon-kártyát, de semmit nem adott cserébe. Bántotta az igazságtalanság, de mivel kisebb volt, nem tudta visszaszerezni, a földön végezte. Ezért elkezdett cselgáncsozni. Később visszaszerezte a kártyát és a becsületét, de a legjobb, hogy barátok lettek a fiúval, aki elvette tőle a kártyát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik