Profi győztese lett idén a Pókermilliomosnak

Vágólapra másolva!
2010.05.11. 16:52
Címkék
Gelencsér „Iteo" Péter nyerte a VIASAT3-on futó Unibet Pókermilliomos című verseny második kiadását. A döntő profi dobogósai jótékony célokra ajánlották fel nyereményük egy részét.

A kétrészes döntőasztal első adásában egy résztvevő búcsúzott a hat finálista közül: Tokay Máté wakeboard-bajnokunk távozott elsőként. A következő kieső az online kvalifikált Apró Zoltán lett, aki flop előtt került all-in AK-val „Iteo" QT-e ellen. Bár a turn hozott egy top párt Aprónak, a riverre Gelencsér színt hozott össze, és kiejtette amatőr ellenfelét. Apró 350 ezer forintot nyert az ötödik helyével.

A negyedik helyen a döntő egyetlen hölgy tagja, Polgár Krisztina végzett, akit Andrejkovics Milán ejtett ki. Pókeres szépségkirálynőnk félmillió forintot nyert a Pókermilliomos második fináléjában. Gelencsér a 95. partiban újabb áldozatot ejtett, AQ-ja a riveren alakult sorrá, és ezáltal győzte le Andrejkovics osztott ötös párját. „Mili" 750 ezer forintot tehetett zsebre dobogós helyezéséért. 

A heads-upot így „Iteo" és Pintér Márk játszotta, azonban a párbaj nem tartott sokáig, a lehető legrövidebb időn belül eldőlt a kétmillió forint sorsa. Már az első partiban all-in mentek a felek, Pintér ezt A9-cel tette, míg „Iteo" A3-mal, vagyis jelentős hátrányban várhatta a közös lapokat. Gelencsér Pétert végül újra a river húzta ki a pácból, az utolsó közös lappal újra színe lett, ezzel besöpörte a döntő összes zsetonját. A műsor győztese kétmillió forintot nyert, míg a második helyezett 1.1 millió forintot érdemelt ki.

 Az NSO Pókerrovatának szakmai partnere a poker24.hu.

Az első három helyen végző profi trió nyereménye egy részét jótékony célra ajánlotta fel, Gelencsér Péter 400 ezer forintot a daganatos gyerekek gyógyítására, Pintér Márk 200 ezer forintot az SOS gyermekfalu, míg Andrejkovics Milán 150 ezer forintot a Tűzoltó utcai gyermekklinika megsegítésére szánt. 
 
A Poker24.hu legfrissebb póker híre: A WPT Párizsban állomásozik

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik