PLL VendégBeharang. 2015. ősz 9. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 15:11
Címkék
Ismét hétfő. Vagyis egy vérbeli Pázmányos hallgató számára a csütörtök, péntek, szombat után a hét legjobban várt napja. Hétfőn ismét...

Ismét hétfő. Vagyis egy vérbeli Pázmányos hallgató számára a csütörtök, péntek, szombat után a hét legjobban várt napja. Hétfőn ismét a Szentkirályi utca katlanjának a parkettájára lépnek szeretett csapataink. Ez az a nap, amikor a lányok egy kiadós polgár előadás után felkapják a legkivágottabb felsőjüket, hogy aztán az utolsó másodperces gólok után ledobják azokat, és a nevedet skandálják! Elképesztő hangulat, fineszes megoldások…. mi kell még? Szurkolói kártya nem.Ismét hétfő. Vagyis egy vérbeli Pázmányos hallgató számára a csütörtök, péntek, szombat után a hét legjobban várt napja. Hétfőn ismét a Szentkirályi utca katlanjának a parkettájára lépnek szeretett csapataink. Ez az a nap, amikor a lányok egy kiadós polgár előadás után felkapják a legkivágottabb felsőjüket, hogy aztán az utolsó másodperces gólok után ledobják azokat, és a nevedet skandálják! Elképesztő hangulat, fineszes megoldások…. mi kell még? Szurkolói kártya nem.


Fogadjátok sok szeretettel első és a Páváénál lényegesen helyesebben írt beharangozómat!

8:05 – 8:45 Húsleves FC – In-Kal FC (IV.o.)

Hétfő reggel felkelni olyan, mint a diétás pörkölt, jó-jó , de hogy mire azt senki se tudja! A két csapat első mérkőzésén a Húsleveses srácok valószínűleg a vasárnapi ebéden ragadtak, hiszen a(z) Kiss Péter FC InKal egy szolid „nyolcegyezéssel” küldte haza a fiúkat egy jó rántott húsra. De úgy néz ki a második fogás jól sikerült, hiszen 1 pontra vannak az osztályozót érő második helytől. A papírforma szerint a „kis Smasszer” tűnik erősebbnek, de mint tudjuk a PLL-ben bármi megtörténhet!


8:50 – 9:30 AS Iustum – H2Os Póló (I.o.)

Az első meccsen a vízipólós srácok magabiztosan megcsapták a Jusztumot. Az AS Iustum örülhetett, hogy nem a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában játsszák meccseiket, mert valószínű egy ilyen eredmény után 2 hét pillangózás járna. Ám azóta az első osztályban olyan váratlan eredmények születtek, hogy az ATV-s tajkártyából jósolós, erőt küldős médiumok sem tudnák előre megjósolni az eredményeket.


9:35 – 10:15 Pénz&Sárm – Pázmány Zöldfülűek (III.o.)

A Szőke Zoltán alias Berényi Miklós művészúr életpályájához és szellemi örökségéhez méltó Pénz&Sárm hű maradt délceg ikonjához. Hiszen nem számít, ha Magdi anyus alias New Yellow Sox feldobott a Bartha Zsoltinál alias PLL 3. osztály és így nem tudott bejutni a Rózsa presszóba alias PLL 2. osztály. De mivel Nórika is sikerült Mikinek, a feljutás is menni fog a Sármnak! A Pázmány Zöldfülűeknek viszont még kapaszkodni kell a bent maradás érdekében, ezért mindenképpen szeretnének legalább egy pontot elcsípni a Berényi KFT ellen!


10:20 – 11:00 Buda FC – Névtelenek B (IV.o.)

„Avanti ragazzi di Buda” kiabálhatják a Buda FC fanatikusai a meccs közben, és szükség is lesz rájuk, hiszen az odavágón a Névtelenek B 8:5-re küldte vissza a Duna másik felére a fiúkat. Reméljük a Névtelenek B játéka sokkal kreatívabb lesz mint a csapatnevük, és így egy remek meccset láthat a PLL közönsége!


11:05 – 11:45 Pázmány Yellow Sox – Smasszer FC (I.o.)

Rengeteg gól, hajtás, fordulatos meccsek. Csak pár jelző, amivel jellemezni lehetne ezt az összecsapást. A pályán kívül két baráti társaság, akiknek a meccsei soha sem unalmasak! 11:1 ide, 11:1 oda, vagy említhetnénk az 5. forduló 9:9-el véget érő mérkőzését is ahol, a Smasszer FC 5 gólos előnyt „smasszerezett” el. Egy biztos nem fogunk unatkozni! Ahogy egy ősi dakota közmondás tartja: „ Két alkoholista brigád, nem fér el a Bródy kocsmába, ezért a vesztes csak az utcán ihat!”


11:50 – 12:30 Gradus – Pasos United (II.o.)

ORSZÁGOS VENDÉG! Ha van papírforma meccs az idei szezonban, akkor az a Gradus vereségét jósolja. A szebb napokat is megélt csapat simán kiesett az első osztályból és elég valószínű, hogy a februárt a harmad osztályban kezdi meg. A két csapat első mérkőzésén a Pasos magabiztos 3:0-ás győzelmet aratott, így ha lehetne fogadni, akkor én a vendégek sikerére raknék!


12:35 – 13:15 Kispályások – Játék Csatárok Nélkül (IV.o.)

A Játék Csatárok Nélkül csapata lassan elgondolkozhat a névváltáson, mert sokkal inkább reálisnak tűnik a Játék Védelem Nélkül a maga 57 bekapott góljával. A Kispályások még matekozhatnak a dobogóért, de az álmos könyvek szerint jogi egyetemen számolni az olyan, mint a kocsmában kólát rendelni.


13:20 – 14:00 Jam-Jam – Budapest Rangers (I.o.)

Az Estadio Szentkirályi legnagyobb érdeklődéssel várt meccse, ezen a napon a Smasszer-PYS után Jam-Jam – Budapest Rangers szuper-mega-ultra-giga rangadó lesz. Sok múlik ezen a meccsen, hiszen a győztes fél kézzel már-már megsimogathatja a bajnoki trófeát, ami nem kis dicsőséggel jár. Persze a dicsőség mellett egy másik nagyon fontos tényező az is, hogy délceg mosollyal konstatálhatod az ivóban a második menüd után, hogy az ellenfeled a sarokban szomorkodik, te pedig a kupából vedeled a sört. A nagy kérdés, hogy a Rangersnek sikerül-e a szezon közben szerződést bontó Oláh Versmondó Sándort pótolnia! Mindenre fény derül hétfőn 13:20-tól!


14:05 – 14:45 Meccsetnyer United – New Yellow Sox (II.o.)

BAJNOK CSAPAT!A New Yellow Sox hihetetlen szériát produkál az elmúlt 2 idényben. Mondhatni a „Yellow Sox birodalom” rohamosztagosaivá léptek elő, hiszen kevesebb pontot vesztenek, mint ahány nő szerepel a Csillagok Háborújában. Darth Csepó tökéletes fegyvere már meghódította a másod osztály galaxisát, de mint tudjuk a halálcsillagot is fel lehetett robbantani! A Meccsetnyer United játékosai minden bizonnyal a „vörös egyes” felkiáltással beugranak az X-szárnyú vadászgépeikbe és megpróbálják kijátszani a birodalmat! Egy biztos, nem fogunk unatkozni!


14:50 – 15:30 KEVERTon – Power Rangers (II.o.)

A Power Rangers még odaérhet az osztályozót érő helyre, a KEVERTon pedig az egyenes kiesést próbálja elkerülni egy osztályozót érő 5. hellyel. Mind két csapatnak van miért küzdenie ezért valószínű, hogy egy pörgős mérkőzést tekinthetünk meg. A KEVERTonnak különösen fájó emlék a „kisréndzsörsz” elleni találkozó, hiszen az első meccsen 12:3-as zakóba futottak bele.


15:35 – 16:15 FRÖCCSKERT A.S.C. – Pászítók (III.o.)

Mit is lehetne mondani egy ilyen meccs előtt? Örömfoci, gólarányjavítás? Ha a számokat nézzük, óriási különbség van a két csapat között. Kérdés a Fröccsösöknek megremeg-e a lábuk a kötelező győzelem hallatán. Nehéz megjósolni, de ahol akkora spílerek nyomják, mint Francesco az olasz csődör, Johnyka a fehérvári Inzaghi vagy éppen a FIFA-ban, zsinórban 3 szezont veretlenül lehúzó Herendi Dávid elég egyértelműnek ígérkezik a meccs!


16:20 – 17:00 Humán Madrid – Névtelenek (III.o.)

A Humán Madrid játékosai idén különösen hűek a nevükhöz! Hiszen igen humánus játékot folytatva úgy osztogatják a pontokat, mint a Mourinho féle Chelsea! A névtelenek Tivadar Attila és Nagy Ottó révén azért zörgetik a hálót rendesen és a dobogó bármely fokára felugorhatnak még! Az biztos, hogy egy remek, nagy téttel bíró meccset láthatunk! Jó tanács a Névteleneknek: Polgár 2-ből a névviseléshez való jogot kerüljétek!


Végül, de nem utolsó sorban, nem hagyhatom szó nélkül a Jam-Jam – PYS meccsen történt szájkaratét sem. A srácoknak a következő videót küldeném sok szeretettel! (3:08-tól)


Köszönöm szépen a figyelmeteket, remélem elnyerte tetszéseteket a 9. forduló beharang-ja! Mindenki igyon rendesen! Hajrá Pázmány, Hajrá PLL!

Üdvözlettel: Bálizs

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik