Idényzáró

2113961 21139612113961 2113961
Vágólapra másolva!
2013.05.16. 09:05
Bármilyen hihetetlen, szomorú, tragikus, szívet marcangoló, felfoghatatlan, érthetetlen, de ettől még sajnos megmásíthatatlanul, botrányosan...

Bármilyen hihetetlen, szomorú, tragikus, szívet marcangoló, felfoghatatlan, érthetetlen, de ettől még sajnos megmásíthatatlanul, botrányosan és zavarba ejtően igaz a hír: jótündérek és boszorkányok nem léteznek véget ért a Pázmány Labdarúgó Liga őszi tavaszi idénye, és újra a hólapáté, a télikabáté a jegyzeteké és a tanulásé lesz a főszerep, mert sajnos kezdetét veszi a mindennél jobban várt vizsgaidőszak. Persze, előtte még összefoglalunk a blogon, sőt ígérem, a következő hetekben sem maradtok olvasnivaló nélkül (készítsétek ágyatok mellett a helyet, ahova néha majd arrébb dobjátok a jegyzeteket…). S hogy mit kíván a magyar nemzet? kínálok erre a hétre? Lesz beszámoló az elmaradt meccsekről, egész szezont átfogó értékelés, rengeteg érdekes statisztika és osztályonként álomcsapat is (mint az előző szezon után, később közönségszavazásra is lehet számítani). A téli vizsgaidőszakra talán a poszt olvasásának végére is értek… Jó szórakozást kívánok!!!

EZ MARADT HÁTRA...

Just4Fun - Smasszer FC: 0-5 (megállapított eredmény)

Ez a meccs elmaradt, de egy barátságos meccset azért lenyomtak a felek, ahol a Just4 győzött. Kiss Ádám (na nem a stend up-os, bár az igazat megvallva dumáját hallva szerintem megállná a helyét a színpadon, lehet, jobban is, mint a futballpályán...) több gólt is szerzett a tét nélküli sörmeccsen, s a lefújás után ezt üzente a PLL kamerájába: „Góljaimat Smitnya Sanyinak ajánlom, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!!” Mi sem kívánhatunk ennél többet, jobbulást Sanyi!!!

Erasmuscle - Zoknis Hobbitok: 8-5 (elhalasztott meccs)

Mint egy héttel korábban, ezt is 3 1-el játszották le a csapatok, s abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy én védhettem az Erasmuscle ketrecét (így két héttel az első osztályú debütálásom után a másodosztályban is bemutatkoztam…). Igazából tétje már ennek a meccsnek sem volt, az Erasmuscle tökutolsó, a Hobbitok pedig biztos bent maradók, utóbbiak ezért talán kicsit félvállról is vették a meccset, s különösen a védekezéssel nem igazán foglalkoztak. Le a kalappal az Erasmuscle előtt, mely helyenként elegánsan futballozva és szép gólokat lőve, szinte végig vezetve, a második félidőben hősiesen védekezve első győzelmét aratta a szezonban úgy, hogy az utolsó öt percben gyakorlatilag két mezőnyjátékossal játszott, mert Antonie Vieu megsérült, és nem volt cseréje. Az igazság kedvéért hozzátenném, hogy a szerencsével sem álltunk hadilábon, a Hobbitoknak legalább hat kapufájuk és számtalan helyzetük volt, szinte a gólvonalról is luftot rúgtak, szóval semmi nem jött be nekik. Múlt héten Pálvölgyi András csapatkapitány elmondta, hogy sose tudtak teljes kerettel kiállni, ha esetleg ezen ősszel tudnának változtatni, ütőképes csapat lehetnének, mert a játékoskeret nem gyenge, s van egy alap, amire lehet építkezni.

Vaskapu Jam-Jam - Fegyencjárat: 9-7 (osztályozó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik