A csapatok hangjai - 6. forduló

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.03.25. 16:03
    A 6. forduló interjúit olvashatjátok a következő bejegyzésben, az itt elhangzottakat javaslom használjátok fel a tippverseny pontosabb abszolválásához.   Fegyencjárat...

A 6. forduló interjúit olvashatjátok a következő bejegyzésben, az itt elhangzottakat javaslom használjátok fel a tippverseny pontosabb abszolválásához.

Fegyencjárat – Los Blancos (I. o.) 10-7
G:Simkó, Smitnya, Illés, Kocsis (3), Szakolczai (4) ill. Kanyó, Pulay, Lengyel, Farkas (2), Geiszelhardt, Ivánku

Fegyencjárat:
Úgy érzem, egy könnyebb meccsen vagyunk túl, gyorsan elléptünk négy góllal, igazándiból mi hoztuk fel az ellenfelünket a mérkőzés folyamán többször is. A Los Blancos minden dicséretet megérdemel, komoly tartásról tettek tanúbizonyságot, sok csapat összeroppant volna a helyükben. A következő mérkőzésen szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatunkat.

Los Blancos: N/A

FC Vaskapu – Lex Poznan (I. o.) 18-2 G: Mohammed (4), Sokolowski A. (5), Sokolowski M. (7), Kovács Le, Kovács Lá. ill. Oláh, Szirányi

Vaskapu(Mohammed Daybis):
Először is, szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, és ki szeretném emelni azt is, hogy csere nélkül is, de kiálltak ellenünk amiért minden tiszteletem az övéké, és az eredmény ellenére sincs okuk szégyenkezni!
Ami a mi csapatunkat illeti: szintén gratuláció jár az egész csapatnak! Az egész csapat nagyon hajtott, bár a meccs elején jött egy gólképtelen időszakunk ami a második félidőben megismételődött, de csapat átesett a holtponton és ismét a ráléptünk a góllövő ösvényre! Az egész csapat beleadta szívét-lelkét a meccsbe és öröm volt köztük lenni és játszani.


Lex Poznan (Szirányi Olivér)
: A meccsen törekedtünk felvenni az ellenfél sebességét, ami nem sikerült teljes mértékben. A Vaskapu egyértelmű fölényben játszott, mint az várható volt, ráadásul a csere játékosok nélkül maradtunk, emellett egyik alapemberünk sérült , ami még nehezebbé tette a helyzetünket. Remélem sikerült megfelelő lendültet venni a csapatnak az elkövetkezendő meccsekre, ugyanis nem ez a mérkőzés volt a legfontosabb a végelszámolást tekintve, innentől viszont minden meccsnek hatalmas tétje van.

Smasszer United – Erasmuscle (II. o.) 2-4
G: Hetzl, Világos ill. Miguel Corthay (3), Pasquale Savarese

Smasszer United:
Sajnos egy szokásosnak mondható mérkőzést játszottunk, értve ez alatt, hogy jól kezdtünk, azonban az utolsó percekben elveszítettük a mérkőzést. Szeretnék gratulálni az ellenfél játékosainak, akik több hatalmas gólt is rúgtak, ugyanakkor úgy érzem, hogy ez a vereséget saját magunknak köszönhetjük.

Erasmuscle: N/A

SPQR – BHÖK-Spartacus (III. o.) 9-3
G: Lipcsik (5), Szupera, Bakó, Matkovszki (2) ill. Pál(2), Soós

SPQR (Schiffer Zsolt):
A mérkőzés elején megzavart minket a gyorsan bekapott gól. Az első félidő így elég szorosra sikerült. A BHÖK meglepett minket, jobban játszottak mint az első meccsen. A második félidőben aztán végig uraltuk a játékot, és minden tekintetben jobbak voltunk. Sokat elárul, hogy a második félidőt 5-1es gólkülönbséggel hoztuk le. Kijött a két csapat közti sebességkülönbség, ami döntőnek bizonyult. Nagy pozitívum, hogy a fizikai erőfölényüket nem tudták kihasználni, az ütközésekből is mi jöttünk ki jobban. Ha úgy játszunk mint a második félidőben, akkor nagyon bizakodóak lehetünk a feljutás tekintetében.


BHÖK-Spartacus (Pál Gergő):
Megpróbáltuk összeszedni magunkat, az én véleményem szerint nagyon jól játszottunk, de olyan játékosok voltak az ellenfél csapatában, akik a múltkori meccsünkön nem szerepeltek. Nagyban ennek tudható be a vereségünk, valamint annak, hogy pár játékosunk nem játszott, így a végére nagyon elfáradtunk.

AS Iustum II – KPI (III. o.) 3-3
G: Papp (2), Piltner ill. Majoros, Kiss (2)

AS Iustum II (Péntek Bálint):
Három-hármas döntetlen lett, én úgy gondolom egy küzdelmes meccs volt. A csapatunkat sajnos több sérülés is sújtotta, a házi gólkirályunk is távol volt, de igazándiból nem akarom erre fogni a vereséget, mert az ellenfelünk is nagyon jó játékot nyújtott. A saját csapatomat tekintve a védekezésben lehetne javulnunk, az összjátékkal elégedett vagyok.

KPI:
Úgy érzem az első félidőben megleptük az ellenfelet, szerintem a bajnokságban ez volt az eddigi legjobb meccsünk. Amikor kiegyenlítettek, akkor bizonytalanná váltunk. A kezünkben volt a győzelem, de a döntetlennel is elégedettek vagyunk, meccsről meccsre fejlődünk.

Just4Fun – KREatin (III. o.) 3-8
G: Daróczi, Gaál (2) ill. Potyondi, Szezák, Mező (5), Szabados

Just4fun (Daróczi Bence):
Az előző meccsünk csúfos vereség volt, 0-13-ra, úgy érzem ez egy jó szépítő meccs volt. kikaptunk, de azt tudom mondani, hogy meg vagyunk elégedve a csapatmunkával. Gaál Dani megint két szép gólt lőtt, voltak szép passzok, nem volt sorcserénk sem, szóval összességében nagyon meg vagyunk elégedve a végeredménnyel.

KREatin:
Végére izgalmas lett, előzetesen tíz gól felett szerettünk volna rúgni, de az ellenfelünkön egyértelműen látszik a fejlődés. Az előző meccsen leikszelt a Iustum II, úgy látszik eldőlt a bajnokság, szerény személyem a gólkirályi címért küzd majd, kiemelném még a kapusunkat, aki gólt is rúgott. A következő meccsek már csak buli jellegűek lesznek, készülünk a másodosztályra.

Gradus – AS Iustum (I. o.) 8-12
G: Bodroghelyi (3), Kiss (2), Petrik (2), Bejczi ill. Bagó(6), Petroff (2), Boér, Polgár, Olasz (2)

Gradus (Kurucz Dániel):
Az az igazság, hogy kijött a különbség a két csapat között. Nem tudom mennyire tudjátok, de mi Bilbao szisztémába játszunk (csak gradusosok – a szerk.), az egyedüli külsősünk a Kiss Dani. Ezen azonban lehet, hogy változtatni kell, mert nagyon meglátszik rajtunk, ha valaki sérült vagy beteg. Plusz meg egész egyszerűen nem vagyunk olyan jók, mint a Fegyencjárat, Vaskapu vagy a Iustum – ami nagyon ciki, mert tavaly jobbak voltunk náluk szerintem - de remélem bent maradunk.

AS Iustum
: Remek ellenfél volt, ennyit mondhatok, nagyon jól játszottak, hihetetlenül érezték a sarkokat. Hála az Istennek nálunk is volt egy játékos, aki -a kölcsönkapott cipőjében- nagyon elkapta a fonalat és eldöntötte a meccset. Jó volt látni, hogy amikor kicsit visszaestünk, akkor is meg tudtunk újulni. Nagyon jó meccs volt!


Pasos United – Bíbortógás Fenevadak (II. o.) 0-7
G: Szőcs (2), Arold (2), Csigi, Marci (2)

Pasos United (Pintér Zoltán):
Teljesen egyoldalú meccs volt, a csapat teljesen szétesett, egy-két gól után a koncentrációnak nyoma sem volt. Az ellenfélben volt egy srác, 7-es számú mezben, egyáltalán nem tudtuk megfogni, nagyjából Ő okozta a vesztünket. Sima meccs volt sajnos.

Bíbortógás Fenevadak(Arold Péter):
Az elejét nagyon elbénáztuk, kiegyenlíthettek volna, sőt volt egy kapufájuk is. A végére azonban sikerült azt játszanunk, amit kellett, ez szerintem meglátszik az eredményből is.

Vaskapu Jam-Jam – Budapest Rangers (II. o.) 3-1
G: Valkai (2), Tari ill. Papp

Vaskapu Jam-Jam (Valkai Csaba
): A csapat nagyon összeszedetten játszott. A hangsúlyt a védekezésre fektettük, mert tudtuk, hogy a Rangersnek erős támadójátéka van és kontrázni fognak végig. Szerencsére ezt sikerült megoldani, a kínálkozó lehetőségekkel pedig maradéktalanul tudtunk élni.

Budapest Rangers: A kezdetektől fogva a Vaskapu Jam Jam letámadott, folyamatosan jöttek ránk. Mi próbáltunk ehhez felnőni, de a passzjátékunk nem volt annyira jó. Próbáltunk gyors kontrákkal válaszolni erre a letámadásra, a végén ez a kiállítás sem jött jól, de az az igazság, hogy ezen a meccsen ők voltak a jobbak.

Minden idők egyik(?) legjobbja, a legendás BL győzelem után:



Még hogy nem tud bánni a sajtóval:



Azok a csapatok akik eddig nem nyilatkoztak, ezt pótolhatják, értékelésüket a pazmanysport@gmail.com-ra küldjék, köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik