Olaszország: a Puma is beszáll Conte kapitányi fizetésébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.14. 12:53
A La Gazzetta dello Sport szerint az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) és egy német sportszergyártó, a Puma közösen készül meggyőzni Antonio Contét, hogy legyen az olasz válogatott következő szövetségi kapitánya.

Az már korábban is tudott volt, hogy az újonnan megválasztott Carlo Tavecchio első számú kiszemeltje a Juventustól a nyáron távozó Conte, de az egyezség még nem született meg, a szakember fizetéséről megy a kötélhúzás. Ebben lehet az FIGC segítségére az olasz nemzeti csapat mezgyártója.Carlo Tavecchio első számú kiszemeltje a Juventustól a nyáron távozó Conte, de az egyezség még nem született meg, a szakember fizetéséről megy a kötélhúzás. Ebben lehet az FIGC segítségére az olasz nemzeti csapat mezgyártója.

A szövetség a világbajnokságot követően lemondó Cesare Prandelli fizetésének a dupláját, 3.2 millió eurót készül ajánlani az utódnak a Puma közreműködésével. Conte 3.5 milliót keresett a Juventusnál, és a Gazzetta információi szerint ugyanezt az összeget szeretné megkapni a válogatott élén is.

A szintén olasz Tuttosport úgy értesült, hogy az egyezség a szövetség és Conte között akár már csütörtök délután megszülethet, és be is jelenthetik a kinevezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik