Olasz Kupa: tíz emberrel nyert a Lazio, nem lesz milánói derbi

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 22:52
Címkék
A Lazio Lucas Biglia tizenegyesből szerzett góljával nyert a Milan ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy biztosan nem lesz milánói derbi a legjobb négy között. A meccs krónikájához tartozik, hogy a Milan a Lazióban futballozó Lorik Cana kiállítása miatt több mint egy félidőt emberelőnyben játszott, de így sem tudott betalálni.

A Milan-ultrák Adriano Galliani elnök ellen és Pippo Inzaghi vezetőedző mellett demonstráltak a találkozón, ugyanis úgy hírlik, egy újabb vereség a korábbi ikon állásába kerülhet. A drukkerek azonban sokkal inkább Gallianit hibáztatják a gyenge eredményekért.

A Lazio alig három nappal korábban 3–1-re győzött a Milan ellen a bajnokságban, és ezúttal is könnyen előnybe kerülhetett volna, ugyanis a hazaiak kétszer is könnyelműen adtak haza, de a vendégek nem éltek a kínálkozó lehetőségekkel. Aztán a szünet előtt Biglia váltotta gólra a Michelangelo Albertazzi kezezése miatt megítélt büntetőt. Cana öt perc alatt begyűjtött két sárgát, de a Milan nem tudott élni az emberelőnnyel, a Lazio megőrizte előnyét. Inzaghi csapata az utolsó esélyét is elveszítette, hogy valamilyen trófeáért küzdjön a szezonban, kérdés, mi lesz a szakember sorsa a klubnál. A Milan Channel a találkozó után igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, Inzaghi marad.

A MINDENT ELDÖNTŐ GÓL

OLASZ KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
Milan–Lazio 0–1
(Biglia 38. – 11-esből)
KÉSŐBB
Parma–Juventus, január 28., 20.45
Roma–Fiorentina, február 3., 20.45
Napoli–Internazionale, február 4., 20.45

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik