Milan: Diego Costa túl sokat kér, a vezetőség elutasította

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.09. 15:58
Nagy valószínűséggel nem lesz a Milan játékosa Diego Costa, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea balhés támadója.

A pletykák, melyek szerint a milánói együttes a spanyol fenegyerekkel erősítené meg a keretét, igaznak bizonyultak, Jorge Mendes, Diego Costa ügynöke már találkozott is a Milan vezetőségével, hogy az időközben a Chelsea-nél kegyvesztetté váló támadó esetleges csapatváltásáról egyeztessenek a felek. Diego Costa ügynöke már találkozott is a Milan vezetőségével, hogy az időközben a Chelsea-nél kegyvesztetté váló támadó esetleges csapatváltásáról egyeztessenek a felek.

A megállapodás azonban elmaradt: Costa a Sky Sports Italia szerint szezononként 11.5 millió eurós fizetést szeretne kapni, ám az olasz klub képviselői ezt egyből elutasították, mondván, ennyit biztosan nem adnak a 28 esztendős csatárnak.

Továbbra is kérdések övezik tehát a spanyol válogatott játékos sorsát – az biztosnak tűnik, hogy a Chelsea-nél nincs maradása, míg az Atlético Madridhoz való visszatérés kapcsán néhány napja elmondta, hogy a gárda FIFA-büntetése alaposan megnehezíti a helyzetet, hisz Costának ebben az esetben 2018 januárjáig „kényszerszünetre” kellene vonulnia.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik