Chelsea: „Ez szégyen!” – Conte üzent Costának, nincs rá szüksége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.08. 07:45
null
A jelek szerint annyira már nem felhőtlen a viszony Diego Costa (kékben) és Antonio Conte között (Fotó: AFP)
Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere közölte Diego Costával, hogy a következő szezonban nem számol vele. A spanyol támadó kiakadt.

 

Diego Costa a szerda esti Spanyolország–Kolumbia (2–2) felkészülési mérkőzés után beszélt az újságíróknak a történtekről, melyek teljesen lesokkolták.

„Kaptam egy egyszerű kis üzenetet a mobiltelefonomra Contétól, amiben leírja, nem számít rám a következő szezonban – mondta felháborodva a 28 esztendős támadó. – Azért lehet, mert valami rosszat tehettem az előző idényben. Ez szégyen, továbbítottam az üzenetet a Chelsea elöljáróinak, hogy eldöntsék, mi legyen, de egyértelmű, hogy Conte nem számít rám és nem szeretné, hogy ott legyek. A piacra kerültem, új csapatot keresek. Ha a tréner nem számol velem, távoznom kell.”

A 15-szörös spanyol válogatott csatár ennek kapcsán az Atlético Madridhoz való esetleges visszatéréséről is beszélt. Mint arra célzott, az, hogy a FIFA büntetésének értelmében a madridiak 2018-ig nem regisztrálhatnak új játékost, alaposan felborít mindent.

„Jó volna visszatérni, de mindent alaposan át kell gondolnom. 2018-ban lesz egy világbajnokság, játszanom kell. Négy-öt hónap futball nélkül nehéz, ugyanakkor az emberek tudják, mennyire szeretem az Atléticót, imádom a várost és a korábbi csapattársaimat.”

A 2016–2017-es szezonban összesen 22 találatig és nyolc gólpasszig jutó Diego Costa értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 50 millió euróra becsüli. A balhés csatár jövőjével kapcsolatban az elmúlt hónapokban az Atlético Madrid mellett Kínát, valamint az olasz Milant emlegették.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik