Juventus: Pirlo Verrattiban látja az örökösét

Vágólapra másolva!
2012.11.30. 12:11
Andrea Pirlo, az olasz Juventus rutinos karmestere a francia PSG-ben pallérozódó honfitársában, a húsz éves Marco Verrattiban látja a futballörökösét.

„Verratti nagyszerű játékos, sok mindenben hasonlít hozzám, de adnunk kell még neki időt arra, hogy tovább dolgozzon, fejlődjön, és kijavítsa a hibáit, hiányosságait – dicsérte Pirlo a párizsiak középpályását, majd ennél is tovább ment. – Látom őt, mint az örökösömet.”Pirlo a párizsiak középpályását, majd ennél is tovább ment. – Látom őt, mint az örökösömet.”

A 33 éves Pirlo tavaly szerződött a Milantól a Juventushoz, ahol sokadvirágzását éli. A rutinos irányító már nagyon várja a fogadási csalási ügyben eredetileg a teljes szezonra, tíz hónapra eltiltott Antonio Conte vezetőedző visszatérést, akinek négy hónapra mérsékelt büntetése hamarosan lejár.

„Hiányzik nekünk Conte a kispadról, különösen a mérkőzések szünetében. Ő kivételes edző, roppant felkészült, és képes átadni a filozófiáját a csapatnak. Mindenkihez van legalább egy szava, képes a meccs közbeni taktikai változtatásokra. Már csak egy hetet kell várnunk rá.”

A címvédő Juventus edzőjét nélkülözve sem teljesít rosszul a bajnokságban: tizennégy fordulót követően speciel az élen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik