Juventus: CR ügynöke 20-25 millió euró közötti összeget kap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.07. 21:38
Olasz sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo ügynöke 20 és 25 millió euró közötti összeget kap a Juventustól azért, mert januárban kiharcolta a Real Madridnál, hogy 100 millió euróért elengedje az ötszörös aranylabdást.
Jorge Mendes ügyesen keverte a kártyákat Madridban, Torinóból kaphatja meg érte a jussát (Fotó: AFP)
Jorge Mendes ügyesen keverte a kártyákat Madridban, Torinóból kaphatja meg érte a jussát (Fotó: AFP)

Az olasz Sport Mediasetúgy értesült, Jorge Mendes januárban kialkudta Florentino Péreznél, hogy ha nem spanyol rivális jelentkezik be Cristiano Ronaldóért, akkor a madridi klub fogadja el a 100 millió dolláros ajánlatot.

Az ügynök ezzel tette elérhetővé a Juventus számára az addig elérhetetlen portugált, így ő is jelentős összeget kasszíroz, ha megtörténik a játékos klubváltása.

A Juve ezek szerint több mint 150 millió eurót költ ebben az évben Cristiano Ronaldóra, hiszen 100-at fizet a Realnak, minimum 20-at Mendesnek, és 30 millió lesz a futballista egyéves bére.

A Sport Mediaset emlékeztet arra, hogy egy-egy klubváltás sokkal többe kerül a két egylet között mozgó összegnél – a példa Emre Can esete, hiszen annak ellenére, hogy a német ingyen igazolhatóként érkezett a Liverpooltól, az ügynökök és egyéb költségek miatt a torinóiaknak 16 millió eurót kellett költeniük az üzletre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik