Real: Gyerekkorom óta szeretem a Juventust – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 14:10
Most, hogy egyre többször hallani arról, hogy Cristiano Ronaldo a Juventusban folytatja a pályafutását, előkerült egy néhány hónapos videó, amelyből kiderül, a 33 éves támadó gyerekkora óta szimpatizál az „Öreg Hölggyel”.

Ugye emlékeznek arra az áprilisi Juventus–Real Madrid BL-negyeddöntőre, amikor Cristiano Ronaldo gólt ollózott Torinóban, a hazai közönség pedig állva tapsolta meg a remek mozdulatot.Cristiano Ronaldo gólt ollózott Torinóban, a hazai közönség pedig állva tapsolta meg a remek mozdulatot.

A portugál klasszis nem sokkal a meccs után, még májusban nyilatkozott arról, hogy mennyire jólesett neki az olasz szurkolók gesztusa.

„Amikor abban a stadionban, ahol korábban remek futballisták játszottak, mint például Torinóban, megtapsolnak mint riválist, az fantasztikus érzés. Gyerekkorom óta szimpatizálok a Juventusszal, mindig is szerettem nézni őket, ahogy játszottak.”

Most már tényleg csak napok kérdése és pont kerül az ügy végére? A Ronaldo-Juventus sztoriról IDE KATTINTVA olvashat bővebben!

Goal on Twitter

Ronaldo said in May that he's always loved Juve - now he might have the chance to pull on the famous shirt... https://t.co/CsVpU0h0Dw



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik