Real Madrid: az elégedetlen Ronaldo kopogtatott be a Juvéhoz – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.04. 14:59
null
Le a mezzel! Jöhet a Juventus-trikó (Fotó: AFP)
Az olasz Premium Sport csatorna információja szerint ügynöke, Jorge Mendes segítségével Cristiano Ronaldo kezdeményezte a torinói kapcsolatfelvételt, és ő ajánlkozott fel a Juventus labdarúgócsapatánál.

 

Amikor május 26-án, Kijevben a Real Madrid legyőzte a Liverpoolt a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében, a sikert kissé beárnyékolta Cristiano Ronaldo nyilatkozata, aki úgy fogalmazott: „Nagyszerű volt a Real Madridnál lenni! A következő pár napban majd bővebben beszélek még erről, most élveznünk kell a sikert.”

Azóta eltelt csaknem másfél hónap, de a portugál klasszis még nem nyilatkozott arról, hol folytatja a pályafutását. Az olasz Premium Sport csatorna azonban úgy tudja, Ronaldo már a világbajnokság előtt lépésre szánta el magát, és ügynöke, Jorge Mendes társaságában ő kezdeményezte a beszélgetést a Juventusszal, majd amikor találkozott a klub sportigazgatójával, Fabio Paraticivel, felajánlotta neki a szolgálatait.

A portugál labdarúgó állítólag elégedetlen azzal, hogy a Real Madridban csupán 21 millió eurót keres, miközben a Barcelona az ősszel 45 millió euróra emelte Lionel Messi fizetését, de Neymar is 37 milliót kap a PSG-ben. Ronaldo abban bízott, hogy a 2017-es Aranylabda elnyerése után változás következik be, de mivel a klub az ő igényeinek rendezése helyett inkább Neymar megszerzésének a gondolatával kacérkodott, megharagudott a vezetőkre, elsősorban Florentino Pérez elnökre.

A Juventus nyitott volt a lehetőségre, a spanyol tévéműsor, a Jugones úgy értesült, hogy a Real Madrid 100 millió euróért elengedi az olasz bajnokcsapathoz. A Juventusnál évente 30 millió eurót kereshet majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik