Juventus: A riválisok irigyek a „zebrák” sikereire - Platini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.15. 13:21
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke ugyan nem látta a Juventus–Roma bajnokit, de szerinte a riválisok egyszerűen csak irigyek, ezért kritizálták annyit a játékvezetést.

Ahogy arról beszámoltunk, a 3–2-es Juventus-sikerrel záruló találkozón a címvédő hazaiak javára két olyan tizenegyest ítélt az egy-egy piros lapot is kiosztó játékvezető, amely vitatható körülmények között született.Ahogy arról beszámoltunk, a 3–2-es Juventus-sikerrel záruló találkozón a címvédő hazaiak javára két olyan tizenegyest ítélt az egy-egy piros lapot is kiosztó játékvezető, amely vitatható körülmények között született.

Ráadásul Francesco Totti, a rómaiak klublegendája a hazaiaknak befújt mindkét büntető jogosságát megkérdőjelezte. „A Juventusnak egy saját bajnokságot kellene rendezni” – mondta a lefújást követően.

„Mindig ugyanaz a lemez, a Juventust a játékvezetők segítik, és csak ezért tudnak nyerni. Az igazság az, hogy a riválisok egyszerűen irigyek a torinóiak sikereire. Nem láttam a sokat kritizált Juventus–Roma találkozót, és a gólokról is lemaradtam, de mindegy, mi történik, mindig azt a csapatot szidják, amelyik az élen van” – értékelt Platini.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik