Juve: Pogba idén nem lesz a Barcáé, de bármi megtörténhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 12:42
Josep Bartomeu, a Barcelona elnöke azt mondta, klubja nem fogja átigazolni Paul Pogbát, a Juventus sztárjátékosát. 2015-ben biztosan nem.

Nem titok, hogy a Barcelona a jövőben szeretné soraiban tudni a francia középpályást, akiért állítólag 80 millió eurót is ajánlott már, de a Juventus ezt visszautasította.állítólag 80 millió eurót is ajánlott már, de a Juventus ezt visszautasította.

A nemzetközi sajtó már várta az újabb katalán ajánlatot, de Bartomeu elárulta, hogy legközelebb 2016 januárjában kerülhet szóba Pogba igazolása.

„Nem fogjuk szerződtetni Pogbát ebben az évben, nem része a 2015–2016-os idényre készült terveinknek” – nyilatkozta az elnök.

A spanyol sajtó egyébként már korábban beszámolt arról, hogy Arda Turan érkezésével lezártnak tekinthető a Barcelona nyári átigazolási szezonja.

Persze ez nem jelenti azt, hogy Pogba biztosan a Juventusszal kezdi meg a következő évadot. Andrea Agnelli, a torinói klub elnöke sejtelmesen nyilatkozott.

„A labdarúgásban bármi megtörténhet. Évekkel ezelőtt azt mondtuk, hogy Vieri nem eladó, néhány nappal később az Atlético Madrid játékosa lett. Futballistáink csak és kizárólag szeptember 1-je után eladhatatlanok, addig bármi megtörténhet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik