HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.17 17:28 Frissítve: 2017.12.17 17:36

Inter: Nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy kikapunk – Spalletti

Tizennyolc meccset úszott meg vereség nélkül egészen tegnapig az Inter az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). A milánóiak viszont 3–1-re kikaptak az Udinesétől, Luciano Spalletti vezetőedző pedig így még inkább negatívan vélekedik csapata teljesítményéről.

HIRDETÉS
Spalletti szerint a második félidőben ment el a meccs (Fotó: AFP)

 

Szombaton meglepetésre 3–1-re kikapott az Internazionale az Udinesétől. A milánóiak eddig veretlenek voltak a Serie A 2017–2018-as kiírásában, ráadásul az Udinese egy 18 meccses veretlenségi sorozatnak vetett véget idegenben elért győzelmével.

Így a vereség még elkeserítőbb a csapat és főként Luciano Spalletti számára, aki kijelentette: a második félidőben valami olyan történt, amire egyáltalán nem számítottak, és ez vezetett a klub jelenlegi formáját tekintve igencsak meglepő eredményhez.

„Nem vagyok boldog, hiszen egyik vereség után sem vagyok az – nyilatkozta a találkozót követően a tréner. – Nem szoktunk hozzá mostanában ahhoz, hogy kikapunk, emiatt pedig kicsit még jobban fáj a vereség. Rá kell jönnünk, hogy a második félidőben miért féltünk a labda után menni, miért követtünk el hibákat, és miért hoztunk rossz döntéseket."

„Az első félidőben mindent megfelelően csináltunk, jól játszottunk, így arra, ami a szünet után történt, nem számítottunk. Ahhoz szoktunk, hogy ennél többre vagyunk képesek, így amit a második játékrészben láthattunk, egészen újszerű volt" – vélekedett Spalletti.

Azzal, hogy az Inter nem szerzett pontot ebben a fordulóban, a szombatig a tabella második helyén álló Napoli viszont hárommal is gazdagodott (3–1-re legyőzte a Torinót), a milánóiak visszaestek a tabella második helyére. Azzal pedig, hogy a Juventus ma legyőzte a Bolognát, még egy pozíciót buktak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS