HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.17 17:28 Frissítve: 2017.12.17 17:36

Inter: Nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy kikapunk – Spalletti

Tizennyolc meccset úszott meg vereség nélkül egészen tegnapig az Inter az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). A milánóiak viszont 3–1-re kikaptak az Udinesétől, Luciano Spalletti vezetőedző pedig így még inkább negatívan vélekedik csapata teljesítményéről.

HIRDETÉS
Spalletti szerint a második félidőben ment el a meccs (Fotó: AFP)

 

Szombaton meglepetésre 3–1-re kikapott az Internazionale az Udinesétől. A milánóiak eddig veretlenek voltak a Serie A 2017–2018-as kiírásában, ráadásul az Udinese egy 18 meccses veretlenségi sorozatnak vetett véget idegenben elért győzelmével.

Így a vereség még elkeserítőbb a csapat és főként Luciano Spalletti számára, aki kijelentette: a második félidőben valami olyan történt, amire egyáltalán nem számítottak, és ez vezetett a klub jelenlegi formáját tekintve igencsak meglepő eredményhez.

„Nem vagyok boldog, hiszen egyik vereség után sem vagyok az – nyilatkozta a találkozót követően a tréner. – Nem szoktunk hozzá mostanában ahhoz, hogy kikapunk, emiatt pedig kicsit még jobban fáj a vereség. Rá kell jönnünk, hogy a második félidőben miért féltünk a labda után menni, miért követtünk el hibákat, és miért hoztunk rossz döntéseket."

„Az első félidőben mindent megfelelően csináltunk, jól játszottunk, így arra, ami a szünet után történt, nem számítottunk. Ahhoz szoktunk, hogy ennél többre vagyunk képesek, így amit a második játékrészben láthattunk, egészen újszerű volt" – vélekedett Spalletti.

Azzal, hogy az Inter nem szerzett pontot ebben a fordulóban, a szombatig a tabella második helyén álló Napoli viszont hárommal is gazdagodott (3–1-re legyőzte a Torinót), a milánóiak visszaestek a tabella második helyére. Azzal pedig, hogy a Juventus ma legyőzte a Bolognát, még egy pozíciót buktak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS