Inter: megvették a Bayerntől, máris mehet a Stoke-hoz?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 16:39
Olasz és angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City megegyezett a Serie A-ban újjáépülő Internazionaléval Xherdan Shaqiri átigazolási áráról.

Gianluca Di Marzio elsők között közölte a hírt a Twitteren, miszerint az Inter 12 millió fontért elengedné a Stoke-hoz a svájci válogatott támadót.közölte a hírt a Twitteren, miszerint az Inter 12 millió fontért elengedné a Stoke-hoz a svájci válogatott támadót.

Shaqiri januárban érkezett a Bayern Münchentől kölcsönben az Interhez, az olasz klub a nyáron 11.3 millió fontért át is igazolta a villámgyors szélsőt a 2019 nyaráig szóló szerződéssel. A jelek szerint azonban nem ragaszkodnak a szolgálataihoz a Nerazzurrinál.

Shaqiri tavasszal 15 Serie A-s mérkőzésen lépett pályára, ebből nyolcszor kezdőként. Egy gólt szerzett és két gólpasszt osztott ki.

A 23 éves szélső csak abban az esetben lesz a Stoke City játékosa, ha ő is elfogadja az angol klub által kínált feltételeket. Bojan, Shaqiri támadógépezet a Stoke-nál? Nem hangzik rosszul!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik