Fiorentina: Szavicsevics már látja a Realban Joveticset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 14:59
A szerb Crvena zvezda és az olasz AC Milan labdarúgócsapatának egykori montenegrói klasszisa, Dejan Szavicsevics már látja honfitársát, Sztevan Joveticset Spanyolországban, azon belül is a Real Madridban.

„Azt hiszem, el tud igazolni Spanyolországba” – mondta Szavicsevics a Fiorentina kiválóságáról, majd rögvest le is szűkítette ezt a lehetőséget a Real Madridra.Szavicsevics a Fiorentina kiválóságáról, majd rögvest le is szűkítette ezt a lehetőséget a Real Madridra.

A spanyolok viszont eddig elég csendesnek bizonyultak az átigazolási piacon Joveticcsel kapcsolatban, nem úgy a firenzeiek olaszországi riválisa, a bajnok Juventus, amely Carlos Tévez és Fernando Llorente megszerzése után is képben van.

„Pénzügyi szempontból egyik klubot sem lehet kizárni, habár a Della Valle család ettől nem lesz túl boldog” – utalt a tulajdonosokra Sandro Mencucci, a Fiorentina ügyvezetője.

A 23 éves támadó szerződése 2016 júniusáig érvényes a Fiorentinával, és a transfermarkt.de 28 millió euróra taksálta az értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik