Fiorentina: Cuadrado Dzsudzsák szintjén; 35 millióért vihetik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.25. 12:23
A Fiorentina labdarúgócsapata 2019 júniusáig szerződést hosszabbított Juan Cuadradóval.

Mario Cognini, a Fiorentina ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a klub szerződést hosszabbított Juan Cuadradóval. A kolumbiai szélső bérét jelentősen megemelték, olasz sajtóhírek szerint évi 2.5 millió euróra – nagyjából ennyit keres Dzsudzsák Balázs is a Dinamo Moszkvában –, a kivásárlási árát pedig 35 millió euróban állapították meg.

Cuadradót a nyáron több topklubbal is szóba hozták (Barcelona, Manchester United, Bayern München), ám végül maradt Firenzében.

„A Fiorentina olyan klubbá vált, amelybe szívesen igazolnak a játékosok, akik pedig nálunk maradnak, azért teszik, mert tényleg ezt akarják. A klubunknak semmit sem kell bizonyítania a játékosoknak, hiszen az utóbbi években megmutattuk, hogy a folyamatos fejlődés a hosszú távú célunk.” nagyjából ennyit keres Dzsudzsák Balázs is a Dinamo Moszkvában –, a kivásárlási árát pedig 35 millió euróban állapították meg.

Cuadradót a nyáron több topklubbal is szóba hozták (Barcelona, Manchester United, Bayern München), ám végül maradt Firenzében.

„A Fiorentina olyan klubbá vált, amelybe szívesen igazolnak a játékosok, akik pedig nálunk maradnak, azért teszik, mert tényleg ezt akarják. A klubunknak semmit sem kell bizonyítania a játékosoknak, hiszen az utóbbi években megmutattuk, hogy a folyamatos fejlődés a hosszú távú célunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik