Cagliari: karácsonykor nevezték ki, de már el is küldték Zolát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.09. 13:38
Menesztették az olasz Serie A-ban szereplő Cagliari labdarúgócsapatának éléről Gianfranco Zolát.

A Cagliari decemberben elküldte Zdenek Zemant, miután a gárda a cseh szakember irányításával a 18. helyen zárta a 2014-es évet a Serie A-ban. A szardíniai klub karácsonykor Gianfranco Zolát nevezte ki utódjául, megbízatása azonban csak mostanáig tartott.A Cagliari decemberben elküldte Zdenek Zemant, miután a gárda a cseh szakember irányításával a 18. helyen zárta a 2014-es évet a Serie A-ban. A szardíniai klub karácsonykor Gianfranco Zolát nevezte ki utódjául, megbízatása azonban csak mostanáig tartott.

A Cagliari a hétvégén 2–0-s vereséget szenvedett a Sampdoriától, január 24-e óta nyeretlen és a 18., kiesést jelentő helyen áll. A vezetők türelme eddig tartott, hétfőn menesztették az olasz szakembert, helyét a korábbi edző, Zeman veszi vissza.

A játékosként többek között remek szabadrúgásairól elhíresült Zola hétéves Chelsea-korszaka után a Cagliariban fejezte be játékoskarrierjét, hazájában korábban az U21-es válogatottat irányította Pierluigi Casiraghival együtt, míg Angliában a West Ham és a Watford menedzsere is volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik