Roma: Renato Sánchest nehéz megérteni – Mourinho

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.09.22. 14:25
null
Renato Sánches ismét megsérült (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, az olasz Roma 2–1-re nyert a moldovai Sheriff Tiraspol vendégeként az Európa-liga 1. fordulójában. Az olaszok azonban nem lehetnek teljesen elégedettek, ugyanis a nyáron érkező Renato Sánches megsérült. A fővárosiak vezetőedzője, José Mourinho szokásához híven nem rejtette véka alá a véleményét.

 

„Nem tetszett az első félidő, sem egyéni, sem csapatszinten. Nem kontrolláltuk a meccset, nem dolgoztunk jól, és csodaszámba ment, hogy egy-nullára vezettünk a szünetben. Semmit nem tettünk, hogy kiérdemeljük a vezetést” – értékelt Mourinho a találkozót követően. A portugál trénernek a csapat második félidei játéka már jobban tetszett, azonban így is volt, ami miatt elégedetlen lehet.

A PSG-ből nyáron érkező Renato Sánches ugyanis még az első félidőben megsérült. „Sánches szerepeltetésében mindig benne van ez a kockázat, bár ennek az okát nehéz megérteni. Nem tudtak rájönni sem a Bayernnél, sem a PSG-nél, és most mi is csak találgatunk, mi állhat a hátterében” – mondta Mourinho.

Renato Sánches a Verona és a Milan elleni bajnokit is kihagyta sérülés miatt. A hétvégén, az Empoli elleni 7–0-ra megnyert meccsen 45 percet játszott. Ezt követően pihent három napot, majd ismét le kellett cserélni.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ
G-CSOPORT
Servette (svájci)–Slavia Praha (cseh) 0–2(Masopust 32., Ogbu 59.)
Sheriff Tiraspol (moldovai)–Roma (olasz) 1–2(Tovar 57., ill. Paredes 45+4., R. Lukaku 65.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik