Juventus: Pogba ügynöke szerint a játékos nem akart szabályt szegni

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.12. 12:13
null
Paul Pogba helyzetét az ellenpróba mentheti meg (Fotó: Getty Images)
Nem akart semmilyen vétséget elkövetni Paul Pogba, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) érdekelt Juventus francia középpályása – állítja a játékos ügynöke egybehangzó olasz sajtóhírek szerint.

„Az ellenpróba eredményeire várunk, addig semmi konkrétumról nem beszélhetünk. – nyilatkozta a Tuttosportnak és a Calciomercatónak Rafaela Pimenta, a futballista brazil ügynöke. – Annyi biztos, hogy Paul Pogba soha nem akarta megszegni a szabályokat.”

A francia középpályás tehát ellenpróbával bizonyítaná ártatlanságát, vagy legalább azt, hogy a tiltott szer tudtán kívül került a szervezetébe.

Paul Pogbát még az olasz bajnokság 1. fordulójában, az Udinese elleni augusztus 20-i mérkőzés után ellenőrizték, egy olyan meccset követően, amelyiken nem is lépett pályára. A La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport által megszellőztetett információ szerint szintetikus tesztoszteron nyomaira bukkantak a szervezetében. Az illetékes olasz doppingellenes szervezet, a Tribunale Nazionale Antidoping időközben megnevezte Paul Pogbát, és ideiglenesen felfüggesztette a doppingszabályok ellen vétő labdarúgó játékjogát.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik