Serie A: a tatabányaiak reagáltak a laziós sajtóhírre

Vágólapra másolva!
2015.12.08. 15:48
Nem érkezett megkeresés a labdarúgó NB III-ban szereplő Tatabányához a Seria A-s Laziótól Bruno Giordanóért, a harmadosztályú csapat vezetőedzőjéért.

Mint beszámoltunk róla, Stefano Pioli helye az egyik legbizonytalanabb a Serie A edzői állásai közül, és Claudio Lotito elnök állítólag már az utódjelöltek között szemezget. Köztük van Bruno Giordano, a Tatabánya szakvezetője is, akinek állítólag nem jelentene gondot jelenlegi állása hátrahagyása, és aki jó kapcsolatot ápol Lotitóval. Bruno Giordano, a Tatabánya szakvezetője is, akinek állítólag nem jelentene gondot jelenlegi állása hátrahagyása, és aki jó kapcsolatot ápol Lotitóval.

„Rendkívül megtisztelő a Tatabánya FC számára, hogy vezetőedzőnk neve szóba került egy Serie A-s csapat, a Lazio lehetséges jövőbeli szakvezető jelöltjei között. A klubhoz ugyanakkor semmi formában nem érkezett megkeresés, Bruno Giordano jelenleg is elsődleges és a számára legfontosabb feladatának megvalósításán dolgozik, hogy folytatva a megkezdett építkezést visszavezesse csapatunkat az első osztályba” – reagált a Tatabánya a hivatalos oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik