Olaszország: a Juventus visszatartja Boumsongot

Vágólapra másolva!
2008.01.25. 11:35
Egyelőre nem engedi el a Juventus Jean-Alain Boumsongot (képünkön) az Olympique Lyonhoz, pedig a két klub már megállapodott egymással abban, hogy a védő a francia bajnokcsapathoz igazol.
Reuters
Reuters

„Harminc év alatt még soha nem láttam ilyet” – méltatlankodott közleményében Marino Faccioli, a Lyon adminisztratív igazgatója.

Jean-Alain Boumsong szerdán az Internazionale–Juventus Olasz Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén óriási egyenlítő gólt fejelt a milánóiaknak a Giuseppe Meazza Stadionban.

A Juventus most azzal indokolja Boumsong visszatartását, hogy meg kell oldania a futballista pótlását, és amíg ez nem sikerül, addig a hátvéd marad.

Az Olympique Lyona, amely jelenleg hárompontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot, korábban abban egyezett meg a Juvéval, hogy Boumsong három és fél évre a Stade Gerland-ba igazol.

Szintén a Lyonnal kapcsolatos hír, hogy a hatszoros bajnok klub kölcsönadja az angol Portsmouthnak a cseh Milan Barost. Erről a L’Equipe című vezető francia sportnapilap számolt be.

Ami az egyik legnagyobb francia csatártehetséget, Karim Benzemát illeti, vele kapcsolatban a lyoni vezetők azt mondták: fárasztónak tartják, hogy állandóan arról kell olvasniuk, melyik nagy klub akarja éppen elvinni tőlük a támadót.

„Értjük, hogy egy ilyen játékos érdekes célpont, de nem fogja elhagyni a Lyont” – fogalmazott közleményében az OL.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik