Az AC Milannál tagadják, hogy tárgyalnának Ronaldo eladásáról

Vágólapra másolva!
2007.12.27. 12:47
Az AC Milan vezetői tagadják, hogy tárgyalnának a Flamengo vezetőivel Ronaldo eladásáról. A 31 éves brazil támadó sérülése miatt csak egyszer kapott szerepet Carlo Ancelotti csapatában.

Ronaldo nagy reményekkel igazolt a tavalyi szezon közben a Real Madridtól Milánóba, és első szezonjában tizennégy bajnokin hét gólt szerzett.

A nyári felkészülés alatt azonban kidőlt a brazil klasszis, és combsérülése miatt nem tudott a pályán segíteni társainak: Carlo Ancelotti, az AC Milan edzője mindössze egy meccsen szavazhatott neki bizalmat.

A kevés szereplés miatt több médiaforrás is azt írta, hogy Ronaldo visszatér hazájába, és ott a Flamengo játékosa lesz. Sőt, a hét elején Kleber Leite, a brazil klub alelnöke úgy nyilatkozott, hogy megkapta az engedélyt, hogy tárgyaljon Ronaldóval.

A 31 éves kiválóság állítólag már az orvosi vizsgálaton is átesett.

A Milannál azonban tagadják, hogy Ronaldót elengednék a téli átigazolási szezonban. A klub hivatalos honlapján található közleményben úgy nyilatkoznak a klubvezetők, hogy ők nem tárgyaltak a csatár átigazolásáról.

Amennyiben most nem engedik el Milánóból Ronaldót, akkor a volt aranylabdás a nyáron ingyen távozhat, hiszen lejár a szerződése.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik