Televíziós értesülések szerint Didier Deschamps távozott Torinóból

Vágólapra másolva!
2007.05.26. 10:42
Olasz televíziós értesülések szerint Didier Deschamps lemondott a Juventus edzői posztjáról. A francia szakembernek az utóbbi időben több vitája is volt a klub vezetőivel.
Didier Deschamps: Lyon a következő állomás?
Didier Deschamps: Lyon a következő állomás?
Didier Deschamps: Lyon a következő állomás?
Didier Deschamps: Lyon a következő állomás?

Az olasz Sky televíziós csatorna úgy tudja, hogy Didier Deschamps, a Juventus edzője elhagyta a klubot.

A patinás torinói együttes részéről még nem érkezett kommentár, de a francia szakvezető jövője már hetek óta kérdéses volt: a klub igazgatótanácsában finoman szólva sem volt nagy az egyetértés abban a kérdésben, hogy az egykori kiváló középpályás-e a megfelelő ember a csapat irányítására.

A francia edző feljuttatta a Juvét az első osztályba, pedig a vesztegetési botrány miatt még kilenc pont hátránnyal is kezdték a szezont. A háttérben azonban folyt a harc közte és Alessio Secco sportigazgató között, főleg az átigazolási tervekben voltak vitáik.

Deschamps péntek este találkozott Jean-Claude Blanc általános igazgatóval, és felajánlotta lemondását, amit a sportvezető szóban el is fogadott – véli a Sky.

Spanyol lapok úgy tudják, Fabio Capello egy év madridi tartózkodás után visszatér a torinói együttes élére, de miután a Real szakvezetője nincs igazán jóban a szurkolókkal, ez elég bizonytalannak tűnik.

A vb-győztes olasz válogatott szakvezetője, a jelenleg állás nélkül lévő Marcello Lippi is komoly jelölt a kispadra, míg Deschampsról azt tartják, ő lesz a távozó Gerard Houllier utódja Lyonban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik