Juve: Deschamps folyamatosan tartja a kapcsolatot Pogbával

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2023.11.10. 16:05
null
Nehéz helyzetben (Fotó: AFP)
Egykoron világklasszisként beszéltek róla, mások leendő klasszist láttak benne, ám pályafutása legutóbbi évei nagyon rosszra sikeredtek: a 30 éves Paul Pogba az előző és a mostani idényben összesen 213 percet játszott. És meglehet, véget is ért a karrierje, legalábbis annak érdemi része...

 

Az illetékes szervek hamarosan megküldik a végleges határozatokat, az olasz lapok szerint legjobb esetben is kétéves eltiltást kap Pogba (ha hajlandó lesz közös megegyezésre a doppingellenes ügyészekkel, akkor feleződik az alapesetben négy évre szóló büntetés, de ehhez kell a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség beleegyezése is).

Ebben a helyzetben különösen fontos neki minden támogatás, így a szövetségi kapitányáé is.

Didier Deschamps egy nyilatkozatában elárulta, hogy folyamatosan kapcsolatban van játékosával.

„Nyilván azt nem fogom elmondani, hogy miről beszélünk. A döntésre vár, arra vár, hogy kiderüljön a büntetése mértéke. Az eltiltás kisebb és nagyobb is lehet... A korábbi nehézségekkel együtt, amin keresztülment, ez a helyzet nagyon megviseli őt lelkileg. Amíg el van tiltva, nem lehet beválogatni a válogatottba sem. Hogy ez mennyi idő lesz? Topformában tér majd vissza? Megvannak a képességei ahhoz mentálisan is, hogy ez utóbbira képes legyen. Pechjére ez a visszatérés nem napok kérdése...” – nyilatkozta a középpályásról szövetségi kapitánya.

Pogba jelenleg nem edzhet a Juventusszal, ezért otthon tartja magát formában személyi edzőjével, edzőtermi és uszodai tréningekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik