Platini külön levélben gratulált az AC Milan BL-szerepléséhez

Vágólapra másolva!
2007.05.04. 18:30
Az AC Milan háza táján bőven van történés az utóbbi két napban, s a piros-feketék BL-menetelésük okán számtalan elismerést gyűjtöttek be a világ minden tájáról, kezdve az angol sportmédiától egészen a nemzetközi futballélet rangos tisztségviselőig.
Platini megemelte a kalapját az olaszok előtt
Platini megemelte a kalapját az olaszok előtt
Platini megemelte a kalapját az olaszok előtt
Platini megemelte a kalapját az olaszok előtt
Nagy öröm a milánóiak számára, hogy a sikert az UEFA elnöke, Michele Platini is külön levélben üdvözölte, amelyet az egylet alelnökéhez, Adriano Gallianihoz címzett. Az olasz klub honlapján is közzétették az ominózus levelet.

Amellett, hogy nyilvánvalóan formális üzenetről van szó, nem férhet kétség ahhoz, hogy Platinit is lekenyerezte parádés továbbjutásával az AC Milan.

„Szeretnénk gratulálni a klubnak, hogy bejutott a Bajnokok Ligája 2006/07-es kiírásának döntőjébe, továbbá szeretnénk elismerésünket kifejezni az AC Milannak a csoportkörben és az egyenes kieséses szakaszban mutatott produkciója kapcsán. Egyúttal hasonlóan ragyogó folytatást kívánunk a csapatnak a döntőben.”

A francia sportdiplomata elsősorban a Milan hozzáállását dícsérte, de teljesen meg van elégedve az olasz illetékesek milánói mérkőzéseken való közreműködésével is.

„Az a teljesítmény, hogy az együttes Európa legrangosabb kupasorozatában újra döntőt játszhat a csapat és a vezetők profi hozzáállását, és elszántságát, akaratát dícséri. Újabb megerősítése ez annak, hogy az AC Milan Európa futballelitjének rendkívül értékes tagja.

„Mindemellett szeretnénk legmélyebb hálánkat kifejezni azért a szakmai és emberi vonalon is tökéletes együttműködésért, amelyet a klub vezetőivel és illetékeseivel folytattunk a szezon folyamán az AC Milan hazai mérkőzésein a „San Siróban.

Egy csodálatos döntőt várunk, nagyszerű mérkőzést kívánunk Önöknek.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik