Gianluigi Buffonnak hiányzik a Bajnokok Ligája-szereplés

Vágólapra másolva!
2007.04.08. 15:16
Címkék
A zebrák hálóőre legutóbbi nyilatkozatában kacérkodik a BL-ben való szereplés gondolatával, és sajnálja, hogy a torinóiaknál nem kaphat szerepet az európai porondon jövőre. Az Inter vinné a játékost, de Buffon szíve szerint a Juventus-szal harcolna jövőre az első osztályú bajnoki címért.
Gianluigi Buffon még nem döntött a jövőjéről
Gianluigi Buffon még nem döntött a jövőjéről
Gianluigi Buffon még nem döntött a jövőjéről
Gianluigi Buffon még nem döntött a jövőjéről

Nagy a csábítás Gianluigi Buffon számára, hiszen a világbajnok kapus teljesítménye “nincs a kirakatban”, az olasz második ligában való bízonyítással kell megelégednie.

Ezt kihasználva számos klub szeretné magához édesgetni a kapust, az Internél és a Milannál például többször is felmerült már a leigazolásának ötlete.

“Az utóbbi időben nagyon felkeltette az érdeklődésemet a BL-sorozat. Be kell vallanom, hogy hiányzik a Bajnokok Ligájában való szereplés, és szeretnék még Európában címeket szerezni.

Ez befolyásolhatja is a jövőmet, de nem minden áron. Ha a világ városai közül egyet kellene választanom Torinót választanám, kevés olyan nagyváros van, ahol ilyen nyugodt környezetben futballozhatnék profi labdarúgóként.” - vélekedett Buffon.

Ha klubváltásról lenne szó, valószínűleg az Inter “vetné rá magát” először a játékosra, de ez nem igazán hozza lázba a hálóőrt.

"Ha tárgyilagos akarok lenni, akkor el kell ismernem jelenleg az Inter legerősebb olasz csapat, és ha így folytatják, akkor szép évek elé néznek. De egy esetleges klubváltás hihetetlenül nagy döntés, ezer dolgot kell latba vetni ilyenkor.

Tételezzük fel, hogy még nem döntöttem a jövőmről. Ha maradok is a Juvénél, csak egy klasszis csapatban folytanám, amely Olaszország első számú együttese kíván lenni." - nyilatkozta a kapus.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik