ETO: nem változik a játékospolitika, 3 évig külföldieket igazolnak

Vágólapra másolva!
2010.01.26. 12:25
Hiába éri sok kritika a Győri ETO FC-t amiatt, hogy a vezetőség előszeretettel igazol külföldi játékosokat, Klement Tibor, a zöld-fehérek ügyvezetője a kisalfold.hu-nak elmondta, nem változtatnak a játékospolitikájukon: a dunántúli klub az elkövetkező három évben is főleg külföldi játékosokat igazol.

„A közeljövőben sem várható változás nálunk abban az irányvonalban, amelyet tavaly meghatároztunk. Both József képzési és szakmai igazgató felmérte az ETO teljes utánpótlását, és az ő információi alapján a jelenlegi tizenhat-tizenhét éves korosztályból várhatók olyan fiatalok, akik idővel beépíthetők lesznek az első csapatba. Ez mintegy három évet jelent, de addig is meg kell oldani az eredményes szereplésünket" – indokolta a klubvezetőség döntését Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője.

 „Azok a magyar játékosok, akik számunkra erősítést jelentenének, a szerződéseikkel be vannak betonozva a mostani klubjukhoz. A kivásárlási áruk százötven-háromszázezer euró között van, ennyi pénzt a magyar futball körülményei között nem érdemes kiadni. A külföldön játszó magyar labdarúgók között is körülnéztünk, de vagy nem akartak hazatérni, vagy megfizethetetlenek voltak a számunkra" – mondta a sportvezető a Kisalföldnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik