Fogadási botrány: Kenesei Krisztián gyanúsítottá is válhat

Vágólapra másolva!
2010.10.09. 08:44
A Nemzeti Sport német rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy Kenesei Krisztián akár gyanúsítottá is válhat a fogadási ügyekkel foglalkozó bochumi perben.

Tegnap már beszámoltunk róla, a Blikk értesüléseire hivatkozva, hogy Kenesei Krisztián neve szerepel a fogadási ügyekkel foglalkozó, ezen a héten kezdődött bochumi per vádiratában. A hírt kérdésünkre megerősítette a bíróság sajtóosztálya is: Thorsten Wienecke elmondta, Kenesei Krisztián az Újpest–Honvéd mérkőzés kapcsán kerül szóba a vádiratban.Blikk értesüléseire hivatkozva, hogy Kenesei Krisztián neve szerepel a fogadási ügyekkel foglalkozó, ezen a héten kezdődött bochumi per vádiratában. A hírt kérdésünkre megerősítette a bíróság sajtóosztálya is: Thorsten Wienecke elmondta, Kenesei Krisztián az Újpest–Honvéd mérkőzés kapcsán kerül szóba a vádiratban.

A Nemzeti Sport azóta bochumi rendőrségi forrásokból megtudta, hogy a héten kezdődött per vádlottjainak lehallgatott telefonbeszélgetéseiben fordult elő Kenesei neve, aki akár gyanúsítottá is válhat az ügyben.

Ennek lehetőségét egyébként kérdésünkre a bochumi bíróság helyettes szóvivője, Thorsten Wienecke sem zárta ki: elmondta, az ügy további alakulása attól függhet, milyen vallomást tesznek a gyanúsítottak a bíróság előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik