Európa-liga: Benítez a vereség ellenére elégedett a játékosaival

Vágólapra másolva!
2010.03.12. 11:39
Címkék
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere elégedett azzal, ahogy játékosai küzdöttek a csütörtöki, Lille elleni Európa-liga-mérkőzésen, annak ellenére, hogy 1–0-s vereséget szenvedtek Franciaországban.

A Liverpool 1–0-ra kikapott csütörtökön Lille-ben az Európa-liga nyolcaddöntőjének első találkozóján. A „vörösöknek" idén már csak ez a sorozat maradt, amelyben esélyük van a végső győzelem megszerzésére – Rafa Benítez, az angol együttes menedzsere úgy véli, ez az esély a vereség ellenére sem csökkent. A Liverpool 1–0-ra kikapott csütörtökön Lille-ben az Európa-liga nyolcaddöntőjének első találkozóján. A „vörösöknek" idén már csak ez a sorozat maradt, amelyben esélyük van a végső győzelem megszerzésére – Rafa Benítez, az angol együttes menedzsere úgy véli, ez az esély a vereség ellenére sem csökkent.

„Nagyon pozitív a véleményem a mérkőzésről. Az eredménnyel kapcsolatban csalódott vagyok, de a csapatom remekül küzdött. Hiszek abban, hogy az Anfielden, ha jó napot fogunk ki, bárkit legyőzhetünk. Csak akkor aggódnék, ha nem dolgoztak volna olyan keményen a játékosaim, mint ahogy azt tették. A Lille egy nagyon veszélyes, erős gárda, remek futballistákkal. Nehéz meccs vár ránk, de hiszem, hogy legyőzzük őket" – nyilatkozta a tegnapi összecsapást követően Rafa Benítez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik